Ad Code

Responsive Advertisement

Les millors idees pel Carnaval de Vilanova i la Geltrú 2023

 

Algunes propostes per aquesta edició del millor carnaval del món, basades en l'actualitat vilanovina de l'últim any.


Arrivo del Carnaval de Vilanova i la Geltrú



Corriol Camanegre

Ja fa temps que la broma del Corriol Camanegre i l'espai protegit de Ribes Roges va endavant però curiosament no hem vist cap estol tombant per l'Arrivo. Serà aquest 2023 l'any? Seràs tu l'innovador?

 



Notícies relacionades amb el Corriol Camanegre:


Tractor

Si hi ha un corriol i un espai protegit, des d'aquest 2022 també hi ha d'haver un tractor que els foragiti.


Notícies relacionades amb el tractor de Ribes Roges:


Un gos roba un tractor i llaura la platja de Ribes Roges


Carrils bici

La guerra per una ciutat més sostenible i pacificada ha començat aquest any, amb un munt de comerciants convençuts que els carrils bicis els farà perdre diners i la creació d'un partit polític per defensar l'aparcament de vehicles a la via pública.

Segur que aquesta temàtica es deixarà veure en alguna carrossa de l'Arrivo.


Notícies relacionades amb els carrils bici:




Activistes climàtics

Joves atacant amb salsa de tomàquet algunes obres d'art han brollat arreu del planeta, arribant fins i tot a Barcelona. A les xarxes socials algú va alertar fins i tot a la Mòmia Nesi. Hi ha algun altre patrimoni cultural vilanoví en perill?


Notícies relacionades amb l'activisme climàtic:




Conductor desorientat


La nova estructura del centre de la ciutat, on no es podrà creuar la rambla Principal, ha dur molts mal de caps des de la seva implantació aquest 9 de gener. Caldrà un Indiana Jones o una Lara Croft que ens ajudin a desxifrar el mapa?



Notícies relacionades amb la nova pacificació del centre de Vilanova i la Geltrú:




Bossa de la brossa

El servei de neteja, amb l'estira i arronsa sobre si aplicar o no el "porta a porta", no pot donar a l'abast amb l'incivisme generalitzat vilanoví.
Si les bandes sonores, les pilones o les rotondes van omplir edicions passades del Carnaval de Vilanova i la Geltrú, serà enguany les escombraries qui s'enduran tot el protagonisme?


Notícies relacionades amb les escombraries a Vilanova:


Rates

I si hi han bosses de la brossa al carrer, de ben segur que hi han rates.



Pintador de carrer

El que amaguen les escombraries són les coloraines amb les que ens del·laïta l'ajuntament des de fa uns anys, també en legislatures passades. Hi haurà qui es disfressi de "pintador" per posar passos de vianants on l'ajuntament els ha tret? Hi ha algun carrer de la ciutat que necessiti coloraines a la calçada?

 

Notícies relaciones amb la pintura de carrers



Supermercat de la collada

La demanda d’un supermercat a la Collada és històrica però fins l'arribada del regidor Medina a govern encara ningú hi havia cregut fermament. Tot i així ningú ha volgut invertir-hi...


Notícies relacionades amb el supermercat de la Collada:



Transfuguisme

Tot l'afer dels regidors no adscrits sembla llunyà, i la memòria ja ens l'ha mig emboirat, però no fa gaire que les tres persones que estaven al ple municipal per la CUP van abandonar aquesta formació per poder seguir a govern.



Notícies relacionades amb el transfuguisme vilanoví:



Moixiganga de Vilafranca del Penedès

A vegades és bo deixar el vinagre i poder fer mofa dels que estan més amunt del Montgròs, com la bona de gent de Vilafranca, on en la seva Festa Major (la més típica) van haver de llogar la Moixiganga de Sitges.

Els ajudem a fer una moixiganga com cal?



Notícies relacionades amb la Moixiganga de Vilafranca del Penedès:



Conductors de ral·lis per la Ronda Ibèrica

Des de l'inici del confinament per la Covid19 fins fa quatre dies la demanda de dos carrils per la Ronda Ibèrica ha sigut un clam del lobby del motor. Ara finalment ja podem anar a 50km/h per crear la ciutat i guanyar 2 minuts del nostre temps.



Notícies relacionades amb la ronda Ibèrica:



Armadura per sortir de festa per la Geltrú

Cada cop és més difícil sortir de nit per Vilanova i la Geltrú sense prendre mal. Les imatges batalles campals a la Daurada s'han fet famoses i les batusses a lo Steven Seagal han redecorat amb sang les parets del pintoresc barri de la Geltrú. Pot ser caldrà sortir de festa amb armadura.



Notícies relacionades amb la violència nocturna a Vilanova:



Mercè Mateo

Una de les coses boniques que ens deixa aquest mandat és l'habilitat de la regidora Mateo per inaugurar tot tipus de... cosa; i la seva inexplicable omnipresència, fins al punt d'especular-se sobre la clonació.

Vols clonar-te en la Mercè Mateo?



Notícies relacionades amb la Mercè Mateo




El segrest del drac

Des del diari Foll esperem, desitgem i confiem que alguna entitat faci referència a un dels episodis més traumàtics que ha viscut la ciutat des de la desaparició del gegant de l'Ibersol. Estem parlant del segrest del drac de la Geltrú!



Notícies relacionades amb el segrest del drac de la Geltrú:



Tràfic d'ecocaramels

La poca memòria ens ha fet oblidar el tràngol de l'any passat per aconseguir ecocaramels: Moltes persones vàrem haver de recórrer al mercat negre, i alguns van fer negoci amb el contraban.

Què passarà aquest Carnaval de Vilanova i la Geltrú? La inflació afectarà el preu dels caramels?



Notícies relacionades amb l'ecocaramel:



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris