Ad Code

Responsive Advertisement

Detingut en Dolcet pel seu embolcall

L'ordenança de civisme i convivència fa obligatori l'ús de l'ecocaramel pel Carnaval de Vilanova i la Geltrú.





La iniciativa, que compta amb el suport de la Federació d'Associacions del Carnaval (FAC), preveu sancions per als comparsers que no utilitzin el caramel ecològic.

La regidora de Medi Ambient, Marta Jofra, explica que es preveu que la meitat de les que es llancen enguany siguin ecològics, i de cara l'any que ve la implantació sigui ja total.


Policía Secreta Carnavalera

Durant el Carnaval d'enguany es preveuen controls aleatoris que s'incrementaran el diumenge de comparses pel centre de la ciutat i, si es detecta alguna parella que no porta caramels ecològics, es procedirà al requisament del farcell i la corresponent multa, que pot arribar als 20.000€ (100€ per quilogram de caramel no normatiu).


En Dolcet passarà la nit a comissaria

Aquest migdia la policia ha procedit a detenir en Dolcet després de generar un altercat en un control policial. Al detectat que el seu embolcall era tradicional i que reivindicava la seva posició, s'ha procedit a la seva detenció preventiva fins diumenge a l'hora de les Danses de Vilanova.

La seva representació estan treballant pel seu alliberament immediat, i no ha dubtat en declarar que "es tracta d'un pres polític i l'han detingut pel simple fet de ser un personatge públic, estimat per la canalla, i com a mode d'avís cap a qui dugui caramels no ecològics".

Tanmateix també han declarat que li estan creant un embolcall nou, que compleixi amb la normativa, però que amb la incertesa generada per la Covid19 no han pogut acabar-lo a temps.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris