Ad Code

Responsive Advertisement

Es prohibeix llençar caramels durant la Comparsa

La vaga d'escombraries impulsada per l'oposició municipal obliga a la ciutadania a prendre mesures excepcionals.



Davant la sanció a l'empresa encarregada de la recollida d'escombraries per la feina que no han realitzat, i també com a resposta a l'imminent implantació de la recollida selectiva, aquesta ha iniciat una vaga just la setmana d'inici de Carnaval.

Per evitar un excés de brutícia  a la ciutat, de forma oficiosa s'han establert un seguit de mesures per mantenir uns mínims de salubritat.

Mesures per sobreviure a la vaga d'escombraries:


1. Durant el Carnaval no es podran llençar caramels, paperets, plomes ni serpentines al carrer.

2. Queda expressament prohibit alimentar a les colònies ferals

Si els gats de carrer no mengen passaran a ser depredadors de les rates i escarabats que envairan els carrers.


3. Es podran fer batudes de senglars de 2 a 6 de la matinada.

Per poder fer front a la desbandada de parcs senglars que arribaran al centre de la ciutat a remenar les deixalles, s'ha establert un permís especial d'utilització d'armes de foc per poder-los caçar dins de la ciutat.


4. Llençar les escombraries a d'altres municipis.

Es recomana que a l'hora d'anar a treballar, a més de dur la bossa de la carmanyola també puguem prendre la bossa d'escombraries i dipositar-la en un contenidor fora dels límits territorials del municipi vilanoví.


5. Tallers de reutilització de residus als Centres Cívics municipals.

A partir d'aquesta propera setmana es programaran tallers especials de confecció de sabó amb l'oli reciclat, d'encens amb els residus de la fruita, o de cuina d'aprofitament amb les peles de les patates.


6. Es bonificarà amb un 20% les compres sense envasos

Les persones que vagin a comprar a granel i duguin els seus envasos i bosses de casa rebran de forma excepcional un descompte en la mateixa compra que se li aplicarà en la compra de l'ecocaramel del Carnaval del 2023.


7. Fer ús de la brossa per disfressar-se

Si no pot combatre l'enemic, uneix-t'hi: fes servir els residus plàstics o de cartró per confeccionar la  teva disfressa d'aquest Carnaval.


8. Dipositar la brossa dins dels contenidors

Aquesta és la mesura més difícil d'acomplir per la seva complexitat i sobreesforç que suposa per la ciutadania. Consisteix en comprovar si el contenidor està buit, comprimir els nostres residus, i dipositar-los a dins.
En el cas de que el contenidor estigui ple es proposa buscar l'anomalia en la resta de contenidors propers.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris