Ad Code

Responsive Advertisement

Sobre nosaltres

El Foll és el diari de les coses series i serioses de Vilanova i la Geltrú, el que dingú t'explicarà vaja, promogut per la comunitat minionòloga de la ciutat.

És alhora un recull de totes les tonteries que apareixen a les xarxes socials, i també punt net de neurones obsoletes.
Una mica d'història

Fundat el 1849 per Manel Eduard Martifoll Llobera, ha viscut en la clandestinitat fins al 2021, quan la societat Vilanova Folla en va fer l'edició digital.

Va ser conduit en el seus orígens per Llorenç de Cabanyes i d'Olzinelles, i més tard per Josep Verdú Feliu abans de dirigir 'Lo carril de Vilanova', moment en que va passar a mans de la Cuyna Vella fins a la dissolució de l'entitat, al 1895. Va ser aleshores quan la redacció es traslladà a l'Havana gràcies a Pere Giralt Alemany. Des d'allí es va seguir publicant trimestralment, i enviant de forma regular la publicació fins al port de Vilanova.

Al gener de 1908, amb la mort de l'Avi (el setmanari), Ramon Capmany acordà amb Pere Giralt el retorn de la redacció del Foll a Catalunya, però la seva seu restà en l'anonimat encara fins a dia d'avui.
Durant aquests 174 anys d'història sempre s'ha pogut llegir de forma completament gratuïta, cercant el finançament des del seu retorn a Catalunya a través de la societat Vilanova Folla (i de donants secrets).


Preguntes freqüentsReconeixements rebuts.

↗ Coses que han dit de nosaltres (SALA DE PREMSA)


Col·labora amb el Foll diari:


Com contactar amb El Foll?

diarifoll @ gmail.com


http://www.foll.eu  Diari Foll   @diarifoll@foll.eu @foll.eu   Foll TV  Diari Foll  Whatsapp Foll   Butlletí Informatiu  RSS

Una idea original de:

Estudi de comunicació i disseny gràfic El FOLL


 Amb el suport de:Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris