Ad Code

Responsive Advertisement

La cerca de 600 extres pel proper consell de barri continua avui

Selecció de personal per poder omplir els consells de barri de Vilanova i la Geltrú



La selecció de figurants es va fer ahir a Fondo Somella i avui al Nucli Antic


L'agència responsable del càsting pels consells de barri ha començat a buscar figurants per als esdeveniments. Aquest dimecres va fer a Santa Maria diferents entrevistes a voluntaris interessats a fer bulto i ahir va fer el mateix a Fondo Somella. Avui el càsting es trasllada al Nucli Antic, una altre ubicació on es duran a terme també Consells de Barri.

L'agència busca homes i dones majors d'edat, a poder ser sense tattoos visibles, i també algun infant d'entre 8 i 12 anys, que sempre donen bona imatge. Per participar com a extra no es requereix experiència prèvia, ja que a l'inici del consell a les persones que han estat seleccionades se'ls donen unes directrius de com funciona, què han de dir, i què han de fer.

L'agència ja compta amb perfils d'unes 150 persones, però en necessita trobar 450 més. Tal com va assenyalar el director del càsting, el gruix servirà per cobrir també altres actes puntuals on el govern municipal necessita omplir totes les butaques del Neàpolis o vol que es vegi una ubicació molt plena. 


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris