Ad Code

Responsive Advertisement

Atenció: notifica la fuga d'aigua per evitar que l'ajuntament es pensi que has omplert la piscina

El ple municipal aprova el Pla d'emergència en situació de sequera i el reglament per garantir el compliment de les mesures



El ple municipal aprova el Pla d'emergència en situació de sequera i el reglament per garantir el compliment de les mesures


L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú va aprovar aquest dilluns el Pla municipal d'emergència per sequera, que han de tenir tots els municipis catalans de més de 20.000 habitants.
En el passat ple també es va aprovar l'actualització del Reglament municipal de l'aigua, que incorpora els criteris sancionadors davant l'incompliment de les mesures previstes en el pla de sequera.


Atenció amb les fugues del tamany d'una piscina desmuntable


Si tens una fuita d'aigua d'entre 7.000 i 9.000 litres d'aigua, és a dir com per omplir una piscina Bestway® Power Steel ™, hauràs de pagar uns 60€ pel consum i segurament t'arribarà una sanció d'entre 100 i 300€. 
Per evitar aquesta sanció, i evidentment per contribuir a la millora del planeta en aquesta època de sequera, caldrà que presentis una factura de la reparació de la fuita emesa per un tècnic especialista. Per fer-ho només cal trucar a qualsevol lampista local i que, per un màxim de 50€, t'arregli la fuga, que pot ser perfectament una apretada de la junta d'alguna aixeta.
Aquesta factura és la que hauràs de presentar a la companyia d'aigües de Vilanova i la Geltrú, presencialment al Col·legi 38 o virtualment al mail companyia@aiguesvng.cat.


Amb tot, és important que no hi hagi cap veí que t'hagi fet una foto omplint la piscina amb l'aprofitament de l'aigua de la fuita.
I sobretot, si tens una inspecció a casa, explica que una cosa és la piscina, i l'altre la reparació del circuit d'aigua de la vivenda. I posa èmfasi en que la piscina fa 3 estius que la tens posada, i que cuides molt bé l'aigua.

Sancions del Pla d'emergència en situació de sequera 


Evidentment, veient què va passar l'estiu passat, si les possibles sancions per incompliment de les mesures en situació de sequera fossin més severes, la ciutadania sense consciència ecològica, que normalment va lligat a una major capacitat econòmica, s'hi pensaria dues vegades a l'hora de no arreglar les seves fuites d'aigua. 

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris