Condicions del servei

 1. Acceptació dels Termes

En accedir i utilitzar el lloc web www.foll.eu, acceptes complir amb aquestes Condicions del Servei. Si no acceptes aquestes condicions, si us plau, no utilitzis aquest lloc web.


2. Descripció del Servei

El web foll.eu, a partir d'ara 'El Foll diari" o "Diari FOll", és un blog dedicat a la publicació de notícies satíriques de Vilanova i la Geltrú. Tots els articles, continguts i comentaris publicats són ficticis i han de ser considerats com a humorístics.


3. Ús Acceptable

Els usuaris es comprometen a utilitzar el lloc web de manera legal i respectuosa.

No es permet la publicació de contingut difamatori, ofensiu o il·legal.

Els usuaris no poden fer servir el lloc web per a activitats comercials sense autorització prèvia.


4. Propietat Intel·lectual

Tots els continguts, incloent articles, imatges i vídeos publicats a www.foll.eu, són propietat del Diari Foll o han estat obtinguts de bancs d'imatges amb llicència copyleft. Les imatges poden ser utilitzades sempre que se'n citi la font adequada:

Per a les imatges propietat de www.foll.eu, indica "Imatge de FOLL.eu".

Per a les imatges obtingudes de bancs d'imatges, cita la font original proporcionada per aquest banc d'imatges.


5. Exempció de Responsabilitat

Els continguts publicats a www.foll.eu són ficticis i s'han d'entendre com a humor. El diari Foll no es fa responsable de cap dany o perjudici derivat de la interpretació, la manca de comprensió lectora, els límits de l'humor o ús dels seus continguts.


6. Modificació de les Condicions

El diari FOLL es reserva el dret de modificar aquestes Condicions del Servei en qualsevol moment. Els canvis seran efectius des del moment de la seva publicació al lloc web.


7. Contacte

Per a qualsevol dubte o consulta sobre aquestes Condicions del Servei, pots contactar-nos a través de l'adreça de correu electrònic diarifoll@gmail.com