Ad Code

Responsive Advertisement

Guerres de caramels amb passaport Covid

 La direcció del Carnaval baralla diferents opcions per poder celebrar les Comparses de Vilanova garantint la seguretat als seus participants, una d'aquestes consistiria en classificar les parelles de comparsers segons si tenen la pauta de vacunació Covid complerta.


Indumentària d'una bandera de no-vacunats fictícia

Enguany les Comparses dividiran les seves guerres en dos escenaris: Les banderes d'adults les seguiran duent a terme a la plaça de la Vila, mentre que les banderes infantils i juvenils ho faran a la plaça del Port. També canviaran els horaris ja que aquestes començaran a partir de les 11 del matí per tal d'esponjar al màxim l'entrada de comparsers i comparseres, reduint-ne el nombre a cada guerra. 

Per la seva banda les entitats hauran de formar diferents banderes segons si els seus participants tenen la pauta sencera de vacunació Covid o no. El mascaró de les banderes de les persones no vacunades durà una llaçada de color negre, i els seus comparsers hauran de dur un braçalet reflectant de color groc al braç esquerre (damunt la roba) per poder ser identificats amb facilitat.

Aquestes banderes seran les primeres en entrar en les guerres de caramels de la plaça de la vila, a partir de les 11 del matí i fins les 12'30h. I des de la última guerra de no vacunats fins a les 13h es preveu un macro-pla de desinfecció de la plaça per evitar que la febre terraplanista s'escampi entre les persones socialment responsables que porten la pauta complerta de vacunació.


desinfecció de la plaça de la vila després de les guerres de no-vacunats

A més a més es recomana que les banderes de vacunats no interactuïn amb les de no-vacunats en el cas de creuar-se pels carrers de la ciutat, i encara menys que es llencin caramels entre elles, a no ser que desinfectin cada grapat just en el moment previ a ser llançat.


Com avançàvem en l'article "Les comparses recuperen el format original del segle XVIII", la direcció del Carnaval de Vilanova i la Geltrú preveu que els comparsers deixin de llençar caramels i passin a llençar guixots. D'aquesta manera es reduirà la participació de forma natural perquè les banderes més quilles ja no sortiran,  per una banda perquè els seus integrants no són capaços de pronunciar 'guixot' sense patir un vessament cerebral, i per altre banda perquè preferiran seguir gastant el seu pressupost en alcohol i cocaïna més que amb dolços per llançar.


Les comparses recuperen el format original del segle XVIII amb llançament de guixots

Les guerres de confits i dolços a la plaça de la Vila es multiplicaran per reduir l'aforament de les batalles i les guerres infantils es traslladaran a la plaça del Port.
Share


Com a últim, en aquest Carnaval 2022 les banderes no pujaran al balcó de l'Ajuntament, ja que se'ls hi col·locarà les llaçades en un entarimat a peu de plaça; i aquesta no disposarà de grades ni públic, com tampoc hi haurà públic als balcons institucionals, tret del balcó de l'Ajuntament on hi podrà seguir pujant en Toni Albà (amb o sense invitació).


Guia del Carnaval de Vilanova i la Geltrú 2022

En quins actes podràs participar i quins hauràs d'esperar al 2023?
Share


Estigues al dia: apunta't al telegram del FOLL.




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris