Ad Code

Responsive Advertisement

la Cúpula del Trueno serà la nova atracció d'oci nocturn del moll de Vilanova

"DOS ENTRAN, UNO SALE!", el lema de la campanya d'estiu 2022 del Trajo de Garbí

Després de corroborar, una vegada més, que el públic de la Daurada demana alguna cosa més que música i alcohol, i per evitar que volin gots, cubiteres i mobiliari, o que s'apunyali a la gent a la cua de la discoteca, s'instal·larà una Cúpula del Tro just on ara hi ha aquella font que vol representar una cua de cetaci.

Quan dos energúmens encocainats tinguin ganes de resoldre les seves necessitats vitals a cops de puny podran fer-ho dins d'aquest recinte, sense preocupar-se perquè cap amic els aturi dient-los a cau d'orella "tranqui tronco" o "ya vale Rúben!". Per la seva banda, el públic de la cúpula podrà facilitar-los armes (només blanques, res de foc) i animar-los en el seu combat a mort, ja que, com bé diu el lema, només una persona podrà sortit viva d'aquí.




Per altre banda, Mossos i policia local es reuniran aquest divendres amb l'Ajuntament de Vilanova per analitzar la situació de l'oci nocturn a la zona, i on es posarà sobre la taula que el Trajo de Garbí pugui ser considerat zona d'exclusió penal: A partir d'un checkpoint situat a mitja Rambla del Port, tothom qui hi accedeixi haurà de saber que no estarà protegit per cap llei i que la zona no serà jurisdicció de cap força o cos de seguretat.




Els innocents que decideixin entrar-hi només estaran protegits per Mad Max o Batman, segons qui guanyi la licitació que es publicarà en les properes setmanes.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris