Ad Code

Responsive Advertisement

La treballadora d'una botiga d'animals denuncia un pastor alemany per no parlar en castellà

"HABLADME EN CRISTIANO, QUE ESTAMOS EN ESPAÑA" RECLAMA UN ALTRE TREBALLADOR ALS PERIQUITOS ANGLESOS



Jennifer Gonzalo, dependenta d'una botiga de mascotes d'una població de la metròpoli barcelonina, es mostra molt disgustada amb els éssers vius que no pretenen comunicar-se fent servir el castellà.

"Si hablando espanyol puedes viajar por todo el mundo" es justifica aquesta noia. I afegeix que "hasta en Vulcano te entienden, porque yo he visto alguna película de Star Trek y en todas hablaban español!"

Des d'aleshores cada dia dedica una estona de la seva jornada laboral a fer classes de filologia hispànica als gats perses i a les tortugues de Florida. Els seus companys, qui la veuen com a gran defensora de la llengua espanyola, li cobreixen el torn i també recriminen als neons xinesos la seva falta d'empatia.

A qui la Jenny deixa per impossibles, i ja ha denunciat a Societat Civil Catalana i a Ana Rosa, és als Pastors Belgues i als Grifons de Brussel·les. Assegura que per culpa de Puigdemont li falten al respecte al no adreçar-se a ella en "la lengua del imperio donde nunca se pone el Sol".

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris