Ad Code

Responsive Advertisement

Els comerços del centre instal·laran màquines de fum per reincentivar les compres

AMB UN SOL CARRIL DE CIRCULACIÓ CADA COP ÉS MES DIFÍCIL APARCAR EN DOBLE FILA A LA RAMBLA NOVA



Les botigues de la Rambla Nova i del Mercat perden 14.324,72 € al dia d'ençà que l'aire del centre és més pur i es comença a reduir la contaminació urbana. Aquesta és la conclusió a la que ha arribat un grup distingit d'experts del centre vila després d'un bon esmorzar de forquilla; i el motiu principal pel qual reclamen la implantació de 3 carrils de circulació de vehicles de combustió (a poder ser dièsels), i que els agents de la policia local facin la vista grossa a l'aparcament en doble fila.


Pànic a les bicicletes

El segon motiu principal de la davallada de les vendes és la implantació del carril bici: els ciutadans normals, els de tota la vida, tenen autèntica temença per aquests vehicles que no desprenen CO2, i degut a això eviten acostar-se als carrers on hi poden circular lliurement.

Els comerciants instal·laran motors de combustió a l'entrada de la botiga per incentivar les compres

"Ens estem plantejant instal·lar motors de combustió a l'entrada de la botiga per atraure clients", declara Carme Brusa, propietària d'un comerç de roba.


Smokers exigint més fum a la Rambla Samà de Vilanova i la Geltrú


Per altre banda, "els ciclistes  consumeixen menys que les persones normals", assegura Sam Faina, CEO d'un comerç Take Away, "de fet, estic convençut que fan la fotosíntesi i ens volen convertir a l'aerivorisme".


Problemes per aparcar en doble fila

Degut a l'existència d'un únic carril de circulació, els portaveus dels comerços declaren que es fa més difícil aparcar en doble fila, i que això afecta directament a les seves vendes.

Per aquest motiu s'implementarà un servei gratuït de bicitaxi que durà als compradors des del lloc d'aparcament fins a l'entrada del comerç, estalviant-se així haver de caminar 100 metres, amb el desgast físic i emocional que això pot comportar.




Llegeix totes les notícies sobre

La Guerra de la Pacificació

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris