Pàgines

Passa al contingut principal

Els comerços del centre instal·laran màquines de fum per reincentivar les compres

AMB UN SOL CARRIL DE CIRCULACIÓ CADA COP ÉS MES DIFÍCIL APARCAR EN DOBLE FILA A LA RAMBLA NOVALes botigues de la Rambla Nova i del Mercat perden 14.324,72 € al dia d'ençà que l'aire del centre és més pur i es comença a reduir la contaminació urbana. Aquesta és la conclusió a la que ha arribat un grup distingit d'experts del centre vila després d'un bon esmorzar de forquilla; i el motiu principal pel qual reclamen la implantació de 3 carrils de circulació de vehicles de combustió (a poder ser dièsels), i que els agents de la policia local facin la vista grossa a l'aparcament en doble fila.


Pànic a les bicicletes

El segon motiu principal de la davallada de les vendes és la implantació del carril bici: els ciutadans normals, els de tota la vida, tenen autèntica temença per aquests vehicles que no desprenen CO2, i degut a això eviten acostar-se als carrers on hi poden circular lliurement.

Els comerciants instal·laran motors de combustió a l'entrada de la botiga per incentivar les compres

"Ens estem plantejant instal·lar motors de combustió a l'entrada de la botiga per atraure clients", declara Carme Brusa, propietària d'un comerç de roba.


Smokers exigint més fum a la Rambla Samà de Vilanova i la Geltrú


Per altre banda, "els ciclistes  consumeixen menys que les persones normals", assegura Sam Faina, CEO d'un comerç Take Away, "de fet, estic convençut que fan la fotosíntesi i ens volen convertir a l'aerivorisme".


Problemes per aparcar en doble fila

Degut a l'existència d'un únic carril de circulació, els portaveus dels comerços declaren que es fa més difícil aparcar en doble fila, i que això afecta directament a les seves vendes.

Per aquest motiu s'implementarà un servei gratuït de bicitaxi que durà als compradors des del lloc d'aparcament fins a l'entrada del comerç, estalviant-se així haver de caminar 100 metres, amb el desgast físic i emocional que això pot comportar.
Llegeix totes les notícies sobre

La Guerra de la Pacificació