Ad Code

Responsive Advertisement

La regidora de Cultura ofereix la Carpa i el Porró a canvi de l'alliberament del Drac de la Geltrú

Les mítiques bèsties geltrunenques es troben retingudes a la força en un local des de fa una setmana.



Tal i com explica l'Associació d'Amics del Drac de la Geltrú a la seva pàgina de facebook, lamenten «la situació que des de dimecres patim l'entitat, amb els dracs i material de la colla bloquejats al local que havíem utilitzat els darrers 15 anys arran d'un canvi de pany sense previ avís.»

Des de fa una setmana els cuidadors dels dracs de la Geltrú no poden contactar amb ells i els segrestadors no han posat condicions pel seu alliberament; simplement han enviat una imatge demostrant que el tenen retingut. La preocupació més gran es troba al desconèixer l'estat de salut dels bessons.

La ciutat està bolcada amb el seguiment del cas del segrest del Drac

Els infants d'una escola propera cada dia, a les 12'30h i a les 16'30h, fan una corranda de cançons a l'altre banda de la porta del local on es creu que es troben retinguts, i els hi envien dibuixos i cartes de suport per sota la porta.

Segons hem pogut llegir a les xarxes, per demà a la tarda hi ha convocada una concentració a la plaça de la vila.



Per la seva banda Mercè Mateo, regidora de cultura de la ciutat, prioritzant la vida dels dos dracs menors d'edat, ha proposat als segrestadors un intercanvi de figures tot sacrificant la Carpa i el Porró a canvi de l'alliberament dels dracs de la Geltrú.




Notícies relacionades:


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris