Ad Code

Responsive Advertisement

El Drac de la Geltrú en arrest domiciliari

 La mítica bèstia geltrunenca resta retinguda al local que fins ara utilitzava per un malentès amb una immobiliària.



Tal i com explica l'Associació d'Amics del Drac de la Geltrú a la seva pàgina de facebook, lamenten «la situació que des de dimecres patim l'entitat, amb els dracs i material de la colla bloquejats al local que havíem utilitzat els darrers 15 anys arran d'un canvi de pany sense previ avís.»

Tot indica que es una tècnica de desallotjament utilitzada per la immobiliària propietària de la finca per renegociar el preu del lloguer. Aquesta acció tindria greus repercussions si es confirmés que els dracs bessons, menors d'edat, també estarien segrestats en el mateix local.





Cada dia un membre de l'entitat passava a donar-los menjar i treure'ls a passejar, però actualment porten 4 dies sense saber si han menjat ni si han vist l'aire lliure.

Des del Drac de la Geltrú agraeixen «les mostres de suport rebudes i l'acompanyament de l'Ajuntament de Vilanova, l'Agrupació de Bestiari Festiu i Popular de Catalunya i altres entitats i ciutadania en general i confiem desencallar aquest bloqueig el més aviat possible.»



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris