Pàgines

Passa al contingut principal

El Community Manager de l'ajuntament explota cansat de respondre queixes ciutadanes

La persona que porta les xarxes socials institucionals s'autoenvia missatges privats per Twitter per queixar-se de les queixes.

L'app Millora VNG (disponible només en dispositius mòbils) és l'eina que l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú posa a disposició dels ciutadans per a comunicar incidències a l'espai públic. 

El Community Manager del consistori,  fart d'haver de repetir els canals de denúncia, incidència o suggeriments, ha decidit enviar-se a ell mateix missatges de resposta privats, com a tècnica de control i auto-contenció, per evitar contestar malament a qui es queixa per les xarxes socials.

Alguns d'aquests missatges, filtrats a través de la plataforma VNGleaks, són:

"Tros de quòniam! Quantes vegades t'hauré de repetir que et descarreguis el coi d'app Millora VNG? Saps escriure però no tens comprensió lectora! "

"Seràs curt de gambals! I a mi que m'importa si no saps caminar i ensopegues amb les voreres?"

"Abans d'arreglar el carrer caldria que t'arreglessin el cap, tanoca!"

"Seràs talòs. He estudiat comunicació, no electricitat: truca a Endesa, titella!"

"1+1=2. Si deixes la basura al carrer, i no dins del contenidor, el carrer s'omplirà de merda. Veig que et van faltar 5 minuts per arrencar el bull, sapastre! Què vols, que la reculli i la dipositi al contenidor buit més proper? Ni tirar la brossa saps fer bé?"

"Vine aquí i digue'm-ho a la cara, mitja merda! Si vas restret no és el meu problema, sòmines!"