Ad Code

Responsive Advertisement

El Community Manager de l'ajuntament explota cansat de respondre queixes ciutadanes

La persona que porta les xarxes socials institucionals s'autoenvia missatges privats per Twitter per queixar-se de les queixes.





L'app Millora VNG (disponible només en dispositius mòbils) és l'eina que l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú posa a disposició dels ciutadans per a comunicar incidències a l'espai públic. 

El Community Manager del consistori,  fart d'haver de repetir els canals de denúncia, incidència o suggeriments, ha decidit enviar-se a ell mateix missatges de resposta privats, com a tècnica de control i auto-contenció, per evitar contestar malament a qui es queixa per les xarxes socials.





Alguns d'aquests missatges, filtrats a través de la plataforma VNGleaks, són:

"Tros de quòniam! Quantes vegades t'hauré de repetir que et descarreguis el coi d'app Millora VNG? Saps escriure però no tens comprensió lectora! "

"Seràs curt de gambals! I a mi que m'importa si no saps caminar i ensopegues amb les voreres?"

"Abans d'arreglar el carrer caldria que t'arreglessin el cap, tanoca!"

"Seràs talòs. He estudiat comunicació, no electricitat: truca a Endesa, titella!"

"1+1=2. Si deixes la basura al carrer, i no dins del contenidor, el carrer s'omplirà de merda. Veig que et van faltar 5 minuts per arrencar el bull, sapastre! Què vols, que la reculli i la dipositi al contenidor buit més proper? Ni tirar la brossa saps fer bé?"

"Vine aquí i digue'm-ho a la cara, mitja merda! Si vas restret no és el meu problema, sòmines!"

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris