Primeres víctimes de la falta de calci degut a la vaga de transportistes

La patronal alerta que l'aturada suposa suspendre la recollida de llet a les explotacions ramaderes i el desabastiment de productes lactis «bàsics» per a la salut.



El calci és un dels minerals més importants per a la salut, tal com indiquen les dades de l'Office of Dietary Supplements – NIH. Exerceix un paper principal en la formació dels ossos, les dents i diversos teixits complexos de l'organisme. 
També és necessari per mantenir sa el sistema nerviós, la sang, les neurones i pràcticament totes les cèl·lules del cos.

Símptomes de la falta de calci

  • Debilitat òssia.
  • Dents febles.
  • Pell seca i ungles dèbils.
  • Malalties freqüents.
  • Rampes musculars.
  • Insomni.
  • Pressió arterial alta.
  • Trastorns capil·lars
  • Dolors menstruals.
  • Dificultat per perdre pes.


La importància dels làctics

La Federació Nacional d'Indústries Làcties (Fenil) ha aturat l'activitat des d'aquest dijous, a conseqüència de la vaga de transports, i això ja ha tingut les primeres repercussions a nivell de salut pública: s'intueix una corba ascendent dels casos de trencaments d'extremitats per debilitament ossi.

El sr Pascual Vaquer ha sigut avui intervingut d'urgència al trencar-se-li les dues cames de cop. Es creu que això és degut a que des de dijous no ha pogut beure's el got de llet de vaca diari.
D'igual manera es troba la sra Lala Nostra, a qui se li va trencar el dit índex tot mecanografiant degut a que ha deixat de menjar iogurts.



Síndrome d'Abstinència Lacti

La Patronal lletera ja ha alertat d'alguns casos de persones xumant les mamelles de gosses i gates, en procés de lactància de les seves cries, al no poder afrontar el síndrome d'abstinència lacti (SAL).

I ha alertat que això anirà a més degut a la importància primordial de la llet (sobretot de vaca) pel desenvolupament de les funcions vitals de l'organisme humà: Tot i que la llet és un líquid produït per les glàndules mamàries de les femelles dels mamífers per nodrir les cries fins que són capaces de pair altres aliments; en el cas dels humans ens és necessari ingerir-ne assíduament, fins i tot en edat adulta, encara que sigui d'una altre espècie animal.

Veganazis animalistes pro-russos aprofiten la situació de col·lapse per fer-nos menjar verdures

No ha tardat en pronunciar-se el lobby vega-talibà per recordar que la col Kale, el bròcoli, el tofu, els cigrons, les ametlles, el sèsam, el creixen, les figues seques, les fabes, les carxofes, les taronges, els espàrrecs o el kiwi, entre d'altres, aporten major quantitat de calci que els làctics; a més a més de no influir en la probabilitat de patir malalties neurodegeneratives, ni haver d'esclavitzar, torturar i matar cap animal.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris