Ad Code

Responsive Advertisement

Vilanova crearà un carril bici que arribarà fins a Mallorca

L'ajuntament tampoc descarta comprar Cubelles per seguir expandint la xarxa ciclista pel sud del municipi.El consistori de Vilanova i la Geltrú ha anunciat un projecte de carril bici que arribarà fins a Ses Illes.

Concretament, la ciutat preveu connectar-se via marítima per un carril que arribaria fins al terme municipal de Sóller. Un carril bici que forma part d'un projecte que l'ajuntament vilanoví ha presentat als fons Next Generation de la UE i que rebrà una subvenció d'uns 3 milions d'euros.

Segons ha informat el govern de Vilanova, la inversió pretén solucionar la falta d'itineraris ciclistes entre mar i muntanya, la creació d'una xarxa de carrils bici segregats i protegits que connectin tots els barris amb el centre de la ciutat, el front marítim, els polígons industrials, l'estació del tren i autobusos i els municipis veïns de Cubelles i Les Roquetes. Les obres encara no tenen data d'inici, però segons la informació publicada seran majoritàriament durant el 2023.Per a més informació: Foll.eu via telegram a t.me/folleu

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris