L'ajuntament regalarà bonsais al veïnat del mercat

Amb aquest detall es pretén frenar l'acció de protesta del veïnat de la plaça Soler Carbonell per la implantació d'una zona de càrrega i descàrrega de vehicles a la banda més propera a la rambla Samà.




Un estudi tècnic va determinar que la plaça del mercat no pot suportar vehicles de mig i gran tonatge, i és per això que el ple municipal de setembre, passada l'exposició pública sense cap al·legació, va aprovar definitivament el projecte de trasllat de la zona de la càrrega i descàrrega.

Tot i la publicació als plens municipals i al butlletí oficial, i el treball en les meses de mobilitat, el veïnat no se n'havia assabentat. I ara diu estar-hi en contra al·legant que els parterres són zones verdes.

Una delegació de les tribus Cashibo-cacataibo i Matsigenkas (de l'Amazones) es reunirà amb el veïnat de les escales de la plaça per explicar-los què és una zona verda i, tal i com va passar amb l'eliminació de les baladres mitjaneres de la ronda ibèrica, l'ajuntament oferirà poder acollir els quatre arbustos que s'han de treure als veïns i veïnes que ho desitgin. Al mateix temps, per compensar la pèrdua d'oxigen que suposen aquests matolls per la ciutat, el consistori regalarà bonsais a totes les comunitats de veïns de la plaça Soler i Carbonell.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris