Ad Code

Responsive Advertisement

L'ajuntament regalarà bonsais al veïnat del mercat

Amb aquest detall es pretén frenar l'acció de protesta del veïnat de la plaça Soler Carbonell per la implantació d'una zona de càrrega i descàrrega de vehicles a la banda més propera a la rambla Samà.




Un estudi tècnic va determinar que la plaça del mercat no pot suportar vehicles de mig i gran tonatge, i és per això que el ple municipal de setembre, passada l'exposició pública sense cap al·legació, va aprovar definitivament el projecte de trasllat de la zona de la càrrega i descàrrega.

Tot i la publicació als plens municipals i al butlletí oficial, i el treball en les meses de mobilitat, el veïnat no se n'havia assabentat. I ara diu estar-hi en contra al·legant que els parterres són zones verdes.

Una delegació de les tribus Cashibo-cacataibo i Matsigenkas (de l'Amazones) es reunirà amb el veïnat de les escales de la plaça per explicar-los què és una zona verda i, tal i com va passar amb l'eliminació de les baladres mitjaneres de la ronda ibèrica, l'ajuntament oferirà poder acollir els quatre arbustos que s'han de treure als veïns i veïnes que ho desitgin. Al mateix temps, per compensar la pèrdua d'oxigen que suposen aquests matolls per la ciutat, el consistori regalarà bonsais a totes les comunitats de veïns de la plaça Soler i Carbonell.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris