Ad Code

Responsive Advertisement

Sense aparcaments la gent no compra, nou ball de la Cercavila de l'Imaginari

La cercavila està integrada per un seguit de balls que representen diferents llegendes, contes i paranoies variades de Vilanova i la Geltrú.

Cotxes a la Cercavila de l'Imaginari de Vilanova i la Geltrú


"Sense aparcaments perdrem la clienta" és la premissa amb la que l'hostaleria i el comerç de Vilanova i la Geltrú, amb el suport de la oposició municipal, estan estenen el terror a les associacions veïnals, i el motiu pel qual han iniciat la campanya "Carril Bici? Així no?" per demanar a l'Ajuntament que posposi l'inici de les obres del nou carril bici a l'Avinguda Francesc Macià.


Les associacions de veïns volen tot el contrari del que reclamaven ara fa un any.


Ara ja no volen carrils bici

Al juliol de 2021, en una carta dirigida a l'Ajuntament, les associacions veïnals de la ciutat reclamaven una aposta ferma de mobilitat sostenible a la ciutat, amb l’expansió de carrils bici i caminables.

En aquesta carta deien que "entrats en la dinàmica de la mobilitat sostenible pel que fa a les tendències actuals dins les transformacions de les ciutats, entenem que és important subratllar les millores aconseguides durant les darreres dècades quant al benestar de la ciutadania, vinculada a la qualitat de l'entorn urbà i el medi ambient. Alhora, hem de ser conscients dels reptes i esculls que afrontem en la planificació de la mobilitat dels anys a venir, un disseny que hauria d'orientar-se vers el repartiment equitatiu de l'espai." 

Podeu llegir la notícia folla "Els barris declaren la guerra als cotxes"


Les associacions veïnals ara volen que es pugui entrar amb cotxe als seus negocis

En aquesta mateixa carta de fa menys d'un any, especificaven que "necessitem aparcaments dissuasius fora dels barris i del centre per disminuir la circulació de vehicles dins el nucli urbà i complir amb les directius europees."

La premissa amb la que es contradiuen amb el que demanaven l'estiu passat és que amb la disminució de l'aparcament es disminuiran els ingressos als negocis, una teoria conspiranoica sense cap tipus de fonamentació però que comença a estar tan arrelada en l'imaginari col·lectiu dels vilanovins i vilanovines que passarà a formar part del Cercavila de l'Imaginari.


Carta de les Associacions veïnals de Vilanova i la Geltrú concernint la mobilitat sostenible i la seguretat viària a la nostra vila, del juliol de 2021


Carta de les Associacions veïnals de Vilanova i la Geltrú concernint la mobilitat sostenible i la seguretat viària a Vilanova i la Geltrú


Cotxes de cartró al Cercavila de l'imaginari

La cercavila està integrada per un seguit de balls i entremesos, gegants i bestiari que representen diferents llegendes, contes i fets històrics de la ciutat i la comarca. En el seu inici van sortir 5 balls, als que després se n'afegiren 3 més, i al que enguany s'hi afegirà el nou ball, fruit de l'imaginari col·lectiu, sobre la disminució del comerç lligat a la reducció de l'aparcament.

Les inscripcions per participar en aquesta cercavila d'aquest estiu s'obren demà mateix a través d'aquest formulari.

Inscripcions a la Cercavila de l'Imaginari del 2022

Llegeix totes les notícies sobre

La Guerra de la Pacificació

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris