Detingut per intentar comprar droga amb uns vilabons


«¿Qué pasa? ¿Que mi dinero no vale?» cridava l'home davant la porta del seu camell


Aquest dimarts a la tarda, la Policia Local ha detingut un home per intentar comprar droga amb els abonaments nadalencs que l'ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha creat per incentivar el comerç local.

L'home s'havia personificat a casa del seu camell i, al no acceptar aquest la compra-venda amb vilabons, ha causat alteracions davant la porta de l'edifici. Una agent municipal ha observat al sospitós amb una actitud agressiva i ha decidit actuar. En el moment de la detenció portava al damunt 10 vilabons i 14 paperines de cocaïna.

Després de la detenció i la intervenció dels vilabons i les substàncies, la Policia Local ha passat el cas als Mossos d’Esquadra, qui s'ha encarregat d'acusar i posar el presumpte traficant a disposició judicial. I al mateix temps ha realitzat denúncia sobre el seu camell.


 “Vilabons, costen poc, valen tant!”

Els Vilabons són una campanya nadalenca de suport al comerç local amb la injecció de bons de compra subvencionats amb els quals el consumidor obté un descompte del 40%.  La campanya busca potenciar el comerç local, tot incentivant els descomptes per la compra en els establiments de proximitat.


L'Ajuntament ha destinat 55.000 euros que corresponen al 40% de subvenció per al conjunt dels bons que han sortit a la venda. Cada bo aplica un descompte al consumidor de 4€, per cada 10 € de compra feta en els establiments locals adherits. El comerç i la restauració local, beneficiari finalista principal de la iniciativa, rebrà durant la present campanya de Nadal una injecció econòmica de 137.500 €.Segueix-nos a whatsapp
Segueix el diari Foll al canal de Whatsapp
Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris