Ad Code

Responsive Advertisement

El transfuguisme és la base fundacional de Vilanova i la Geltrú

Un oracle consultat per ERC certifica que els regidors no adscrits no són trànsfugues.


Tal i com s'explica en la notícia "Es constitueix un nou partit polític a Vilanova la Geltrú: 𝐍𝐨 𝐀𝐝𝐬𝐜𝐫𝐢𝐭𝐬 𝐕𝐍𝐆", fa uns mesos els regidors de Capgirem Vilanova - CUP van decidir votar en contra del seu partit per aprovar els pressupostos municipals; i seguidament en van marxar i va ser expulsats.

Jofra, Garriga i Aliaga no van deixar l'acta de regidor, i a dia d'avui continuen sent membres del govern municipal. Però aquesta acció, tipificada com a transfuguisme, va en contra de l'acord contra el transfuguisme que ERC va signar amb uns quants partits més.


Resum del CUP-gate narrat per Orgosolo:


L'Hereu i la Pubilla, els primers trànsfugues de Vilanova i la Geltrú

Si els 3 regidors no adscrits fossin trànsfugues no podrien formar part del govern, ja que ERC va signar un pacte contra el transfuguisme. És per aquest motiu que la direcció d'ERC Vilanova va demanar consell als déus, a través de l'oracle de la Pasifae. Després de deliberar durant 2 mesos, aquests han sentenciat, literalment, que "pa lante!"


Els sacerdots de l'Oracle de la Pasifae han dictaminat que el primer cas de transfuguisme a la ciutat el van realitzar l'Hereu i la Pubilla en marxar de la Geltrú però, ja que no van tenir una millora econòmica o política substancial al creuar el torrent de la Pastera, aquest canvi va ser un semi-transfuguisme o un transfuguisme light.


L'Oracle ha donat via lliure al govern municipal actual al determinar que no ets trànsfuga en no abandonar el càrrec després de separar-te del partit que et presentà com a candidat, sinó si al fer-ho no n'obtens una millora política o econòmica.  


Carta Poblament Vilanova i la Geltrú
Primer escrit a nivell mundial on es parla sobre el transfuguisme.

"No ets assassí quan comets assassinat, sinó si quan assassines n'obtens una millora econòmica o política" dictamina amb contundència un sacerdot de l'oracle de la Pasifae consultat per la redacció, mentre es grata els testicles a dues mans.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris