Ad Code

Responsive Advertisement

Veïns de Vilanova inicien una campanya perquè l'Associació de Veïns ha iniciat una campanya sense avisar-los

Els associats a l'associació veïnal diuen que l'associació de veïns no els ha avisat de la campanya que han començat per queixar-se de que l'ajuntament no els ha avisat a ells

Veïna del Barri de Molí de Vent de Vilanova i la Geltrú

Després de la reunió amb els socialistes, els comerciants del barri del Molí de Vent han iniciat la campanya "Carril Bici? Així no!" per demanar a l'Ajuntament que posposi l'inici de les obres del nou carril bici a l'Avinguda Francesc Macià fins que les demandes relatives a les zones de càrrega i descàrrega i a l'aparcament es resolguin.


Sense aparcaments perdrem la clienta

Aquesta és la premissa amb la que l'hostaleria i el comerç de Vilanova i la Geltrú estenen el terror a les associacions de veïns i veïnes, i el motiu pel qual han iniciat la campanya.

Però el veïnat associat assegura que la junta de l'associació no els ha avisat de la campanya que han començat per queixar-se de que l'ajuntament no els ha avisat a ells. I és aquest el motiu de l'inici de la campanya "Aparcaments al Francesc Macià? Així no!"

A la cruïlla del Francesc Macià amb la Rambla Principal podreu trobar els socis i sòcies de les associacions de veïns de la ciutat recollint firmes perquè les juntes d'aquestes no els han avisat.



Notícies relacionades amb la pacificació del trànsit a Vilanova i la Geltrú:

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris