Ad Code

Responsive Advertisement

En Salvador Samà diu que a ell no se li ha consultat com ha de ser la seva rambla


El MHP Francesc Macià s'ha mostrat molest perquè la seva plaça es coneguda popularment com "la de los arcos".



Una Plataforma de comerciants de la Rambla Samà i de l'Avinguda Francesc Macià han contactat amb el Marquès de Marianao i l'Avi per explicar-los els plans malèfics del lobby de la bicicleta.


En una sessió de Ouija, celebrada en un local del carrer jardí, en Salvador Samà es va mostrar indignat per la creació d'un carril bici a la rambla que porta el seu nom. Segons han informat membres d'aquesta plataforma, el sr Samà va preguntar "com s'ho faran els milers de persones amb mobilitat reduïda per arribar als comerços si les persones que no tenen mobilitat reduïda segueixen anant amb carro a comprar pel centre?"


La Rambla Samà és un referent comercial de tot Catalunya i, quan algú de Manresa baixa a comprar el pa a Vilanova i la Geltrú, ha de poder aparcar a peu de porta!


L'Àvi, per la seva part, és partidari de crear tres carrils a l'avinguda que porta el seu nom i una filera d'aparcaments en semibateria. Amb la mateixa expertesa en mobilitat viària que tots els opinadors de facebook, va explicar que dos dels carrils serien per cada sentit de la circulació, i el tercer seria perquè hi pogués circular l'ambulància de la Ronda Ibèrica.

Francesc Macià i Lluís Companys al Polònia


El Marquès de Marianao va tancar la sessió sentenciant que "anar a peu o en bicicleta és cosa d'esclaus i de gent barata", i que "Vilanova no es pot permetre aquesta imatge".



Llegeix totes les notícies sobre

La Guerra de la Pacificació

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris