Ad Code

Responsive Advertisement

El nou metro-bus del Penedès permetrà a la gent de Vilafranca baixar a comprar els diumenges

El ple municipal del mes d'abril ha aprovat la creació d'una línia pública regular de metro-bus entre les capitals de la vegueria del Penedès, i l'excepcionalitat horària comercial a Vilanova i la Geltrú.


El grup Som VNG va presentar una moció al plenari  d'abril amb una proposta de metro-bus amb una alta freqüència al territori, amb la intenció de corregir un dèficit històric en mobilitat interna pel que fa al transport públic que comuniqui les quatre capitals comarcals de la Vegueria del Penedès. Amb tots els vots a favor, els grups municipals van reclamar aquesta nova línia pública regular de transport.


Vilanova tindrà excepcionalitat horària comercial

Només amb el vot contrari de Som VNG, el mateix ple municipal, emmirallats amb el model de ciutat de Segur de Calafell o el Prat de Llobregat, va votar a favor de la liberalització dels horaris comercials a Vilanova i la Geltrú.

Una mesura que semblaria anar en contra del petit comerç, de la conciliació familiar i dels drets de la classe treballadora, però que no és així perquè la reivindicació prioritària dels comerços del centre és que hi tornin a haver dos carrils a la Rambla Samà i que s'hi pugui aparcar.

En aquest sentit aplaudeixen la iniciativa del metro-bus de la vegueria per facilitar que la població de Vilafranca del Penedès, del Vendrell o d'Igualada pugui baixar a Vilanova i la Geltrú els diumenges per fer la compra setmanal al nou supermercat de la Collada.



Venda ambulant a la mitjanera de la Rambla Samà

El Think Tank del Centre Vila ja està treballant amb la idea de poder implementar botigues portàtils ambulants per aprofitar la circulació de la Rambla Samà, obertes les 24 hores tots els dies de la setmana, gràcies a aquesta excepcionalitat horària promoguda per un govern i una oposició majoritàriament d'esquerres.

D'aquesta manera qualsevol persona podrà passejar amb cotxe per aquesta avinguda vilanovina i comprar-hi tramussos, piles, fruita... o el que convingui.




Llegeix totes les notícies sobre

La Guerra de la Pacificació

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris