Ad Code

Responsive Advertisement

Un funcionari perd la plaça al no saber qui és el que hi ha al centre de la plaça de la Vila

El mateix individu s'havia perdut uns mesos abans quan va rebre la consigna de dirigir-se a la Casa Olivella.



"Jo vaig entrar fa 30 anys com a interí, després d'estar 2 mesos en la reserva d'una plaça pública, i mica en mica he anat escalant posicions, però ningú m'havia dit que havia de conèixer la ciutat" declara Alfons Ala Dreta, un funcionari de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú a qui se l'ha expedientat per no tenir un mínim de coneixença de la seva ciutat.


Tutorització per part de Vilanova Vella

El perfil a instagram La Vilanova Vella passarà a ser el coach del sr. Alfons per tal de que pugui assolir uns mínims coneixements del patrimoni i la història de Vilanova i la Geltrú.

Es preveu que d'aquí 3 mesos pugui fer un examen i tornar al seu lloc habitual de treball o, en el cas de no superar-lo, continuï igualment al seu mateix lloc de treball.




Des de l'ajuntament de la ciutat s'està valorant, conjuntament amb els sindicats, poder incorporar preguntes de la Vilanova Vella en els processos de selecció de les places públiques de l'administració municipal.


El llibre de La Vilanova Vella

Al gener del 2021 el perfil @lavilanovavella va començar a divulgar el patrimoni i la història de Vilanova i la Geltrú a través d'Instagram, amb molt d'humor i vinagre.

A través de juguesques gairebé diàries, els seguidors han d'identificar un detall d'un element del poble que posteriorment s'explicava. Des d'aleshores han acumulat 5.000 seguidors i més de 250 explicacions; i fins i tot han fet dos concursos, amb més de 200 participants i de premi simbòlic: ser designat Vilanovell de l'Any!

La Vilanova Vella explica que «després de tot aquest temps ens sabria molt greu que totes les explicacions que hem fet es perdessin als llimbs d'internet i no en pogués quedar constància física. Per això volem publicar el llibre de La Vilanova Vella, perquè els amants del nostre poble i del nostre perfil hi puguin tenir accés sempre que vulguin.»

Per aquest motiu es va posar en marxa un projecte de finançament col·lectiu que, a 24 dies de finalitzar, els cal encara assolir el 50% proposat. Col·labora i forma'n part a: El llibre de La Vilanova Vella, a la plataforma TotSuma.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris