Ad Code

Responsive Advertisement

Soufflé de la manifestació pro-cotxes

Els manifestants no han arribat al final de la marxa per no saber com creuar el carril bici de la Rambla Samà.

Manifestació contra el carril bici de l'avinguda Francesc Macià de Vilanova i la Geltrú

Amb l'excusa de l'ampliació del carril bici, un grup de veïns s'han concentrat a l'Esmeralda per iniciar una marxa, fins a la plaça de l'ajuntament, amb la que exigir el manteniment dels aparcaments de cotxes a la via pública.


Manifestants molt ben informats

Com es pot comprovar a xarxes socials i a peu de carrer, les persones que s'han manifestat coneixien la problemàtica real de la creació del carril bici a l'avinguda Francesc Macià, i racionalitzaven amb precisió els pros i contres d'aquesta aposta per la mobilitat sostenible que tots els partits polítics duien al seu programa electoral, i que ja figurava en el pla de mandat signat fa 3 anys:


«Que piensan los del Ayuntamiento convertir la Ciudad dormitorio solo para pasear y dormir y los comercios como van a llenar sus entanterias y el bus ya que es un caos aún peor y tanta gente que aparca en la calle porque no todo el mundo puede pagar parquin este Ayuntamiento piensa nada más en tonterías pues quien quiere ir en bici va sin tener ese dichoso carril pues tanto carril y van por encima de la acera y por donde les da la gana más pensar en areclara calles y carretera y parques ojalá se solucione pero este Ayuntamiento hace muy poco caso a manifestaciones y comentarios van a la suya no tendríamos que pagar los tributos haver con que pagaban tanta tonterías», escriu la Reme a facebook.


La consigna més aclamada ha sigut que per poder recolzar el comerç de proximitat calen aparcaments al carrer per poder anar a comprar (als grans supermercats), i que sense aparcaments la gent no compra, un nou ball que s'incorporarà enguany a la Cercavila de l'Imaginari.


Per altre banda, tots els manifestants consultats coneixien fil per randa el projecte de l'ajuntament datat del juny de 2021: PROJECTE DE CONSTRUCCIÓ DE CARRIL BICI A L’AVINGUDA FRANCESC MACIÀ ENTRE LA RAMBLA ARNAU DE VILANOVA EL CARRER JOSEP COROLEU DE VILANOVA I LA GELTRÚ 


Marxa pro-cotxes amb punts d'avituallament

Per poder fer front al quilòmetre i escaig que han hagut de caminar les persones pro-cotxistes, l'organització ha instal·lat diferents punts d'avituallament al llarg de l'avinguda Francesc Macià, amb comestibles calòrics i begudes energètiques. I de forma extraordinària, per poder garantir l'arribada a la plaça de la vila, un autobús amb fisioterapeutes anava recollint als manifestants (acostumats a anar a comprar el pa en cotxe) que havien d'abandonar aquest desafiament a la resistència física.

Avituallament

Però no tot han sigut flors i violes en aquesta protesta. Els manifestants han hagut de sortejar tres obstacles per poder fer arribar la seva protesta a la porta de l'ajuntament:


1. Parc del Molí de Vent

La manifestació estava convocada al Parc del Moí de Vent, i a hores d'ara encara hi ha manifestants que l'estan buscant, ja que en l'argot del barri és conegut com a Parque de los Bomberos.



2. Cotxes aparcats al llarg del trajecte

La marxa per l'exigència de mantenir els aparcaments al carrer no ha transcorregut amb fluïdesa degut a que el carrer estava ple de cotxes aparcats.



3. Carril bici de la Rambla Samà

I la situació més desesperant ha sigut quan la marxa ha hagut de creuar el carril bici de la Rambla Samà. La majoria dels manifestants no sabien què fer, i s'han viscut situacions de pànic i angoixa.

Varies dotacions de serveis mèdics han hagut d'intervenir per poder pal·liar l'horror viscut entre les persones manifestants.



Llegeix totes les notícies sobre

La Guerra de la Pacificació

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris