Ad Code

Responsive Advertisement

Els barris declaren la guerra als cotxes

17 Associacions Veïnals de Vilanova i la Geltrú s'uneixen per ofegar encara més la poca mobilitat que hi ha a la ciutat.


Veïns i veïnes de la ciutat, amb el seu odi irracional al diòxid de carboni, fan un seguit de demandes a l'ajuntament per evitar cada cada cop sigui més complicat anar a comprar el pa amb cotxe.

De la carta enviada, en destaquem els següents punts:


1. Invasió del carril bici

La pandèmia de la mobilitat sostenible ha arribat a les associacions i entitats de la nostra vila arribant a fer demanda d'una xarxa ben estructurada de carrils bici que unifiquin els nostres barris i equipaments. Tot això en detriment evident de la conducció amb cotxe, la de tota la vida.

2. Més polis tumbados

Si la Direcció General de Trànsit, seguint la prova pilot que es va dur a terme a la nostra ciutat, ha reduït la velocitat de circulació a 30km/h, ara les associacions veïnals pretenen gastar pressupost municipal en omplir els carrers de coixins berlinesos i reductors de velocitat.

Segons ens ha arribat a redacció, un concessionari de la ciutat estaria començant una campanya de venda de quads, adaptant les necessitats de mobilitat de la ciutadania als carrers de Vilanova i la Geltrú.

3. Més multes

Les associacions veïnals reclamen encara més vigilància i multes, amb l'objectiu final de que els propietaris de cotxes només el puguem gaudir a dins del nostre aparcament.




 4. Dificultar encara més la feina dels transportistes


Si ja es complicada la tasca del repartiment de mercaderies, augmentada per la persecució de jubilats que pengen fotografies d'infraccions a les xarxes socials, els CDRs veïnals pretenen posar més obstacles a qui intenten guanyar-se un sou fent la vida més fàcil a la resta.


5. Més autobusos i més marquesines

Si el trànsit rodat i l'aparcament ja són complicats de per sí, el col·lectiu bicifílic preten omplir els carrers de la nostra ciutat de més autobusos i més marquesines, afectant directament en la disminució d'aparcament a la via pública.


Adjuntem la carta sencera a continuació:


Carta de les Associacions veïnals de Vilanova i la Geltrú concernint la mobilitat sostenible i la seguretat viària a Vilanova i la Geltrú



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris