Ad Code

Responsive Advertisement

Red Bull patrocinarà la Ronda Ibèrica

 

El Passeig de la Pintura tindrà 4 carrils de circulació durant les pròximes setmanes.


Red Bull patrocina la Ronda Ibèrica de Vilanova i la Geltrú



La ronda Ibèrica recuperarà la 1a quinzena d'octubre els carrils de circulació extraviats degut a la Covid-19. Els principals canvis comportaran la supressió del cordó d'aparcament i la modificació dels límits de velocitat. Els conductors podran circular a més velocitat del que seria racional en un nucli urbà allà on la ronda tingui els dos carrils en cada sentit. Això és a tota la via excepte el tram entre les rotondes del carrer del doctor Zamenhof i amb la carretera de l'Arboç.

Des d'aquest punt de connexió de la ronda Ibèrica amb la "carretera del pantanu" i fins a la rambla de Sant Jordi, a l'alçada de la comissaria dels mossos d'esquadra, ja no es podrà aparcar, i a banda i banda de la calçada s'hi posaran barreres TecPro o neumàtics.


Bus urbà a la Ronda Ibèrica de Vilanova i la Geltrú


A més a més, en quatre punts de la ronda hi trobarem banderers que informaran de la situació del trànsit: davant l'institut Joaquim Mir, a la plaça Moixiganga, a l'alçada de l'Hospital de Sant Antoni i davant dels jutjats, en la cruïlla amb l'avinguda Josep Coroleu.

Red Bull serà el patrocinador d'aquest nou canvi a la Ronda Ibèrica, conjuntament amb Patates Fregides ("et lleparàs els dits!"), motiu pel qual trobarem diferents anuncis seus al llarg d'aquest carrer.


Safety Car conduït pel regidor Palacios

Amb la tornada de la velocitat a la ronda, el cotxe de seguretat serà una part molt important per aquesta via, ja que controlarà de forma directa la velocitat dels vehicles i evitarà els avançaments quan hi hagi perills a la pista com ara cotxes aturats, accidents o complicacions meteorològiques.

El Regidor de Mobilitat s'ha ofert a poder-lo conduir ell mateix a l'espera de poder licitar el servei.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris