Ad Code

Responsive Advertisement

Bronzejat de testicles, la tècnica de Garriga per tenir els ous tan morenos


Un regidor de la CUP porta 75 dies pernoctant a l'entrada de l'ajuntament esperant poder ocupar l'espai que deixaria el no-adscrit.


Enric Garriga bronzejant-se els testicles


Un dels temes més comentats a nivell mundial en les darreres setmanes és el descens dels nivells de testosterona dins el col·lectiu de mascles peluts cis-heteros.

Tucker Carlson, presentador de Fox News ha estat, en els darrers dies, una de les veus més preocupades sobre aquest tema als Estats Units i un dels que està posant de moda la pràctica del bronzejat de testicles per millorar aquests nivells de testosterona.


"Bronzejar-se les mandonguilles pot semblar una bogeria, però els nivells de testosterona s'han desplomat i ningú no diu res sobre això. Això sí que és una bogeria" assegura Carlson.


Als Estats Units són diverses les veus autoritzades que s'han alçat  en contra aquesta pràctica, però a Catalunya ara se'n comença a sentir la remor. I sembla ser que el regidor no-adscrit del govern municipal seria un dels impulsors d'aquesta tècnca no provada científicament.


El Garrigoscometre

A twitter podem trobar un perfil que no sabem si és un bot o darrera hi ha una persona física, que comptabilitza els dies que Enric Garriga resta a la seva regidoria sense entregar l'acta, tal i com va dir que faria un ja llunyà 11 de març de 2022.

La tècnica del bronzejat de testicles seria la única que explicaria la morenor dels picarols de Garriga, fet que li permetria mantenir-se al govern municipal tot i haver anunciat, fa 75 dies, que "a la propera parada baixo. Jo plego".




Arnau Garcia, calienta que sales


L'anunciada dimissió d'aquest regidor no-adscrit, ara fa dos mesos, permetrà que la CUP recuperi la representació al ple municipal.

Arnau Garcia serà el futur regidor de la CUP quan es faci efectiva la renúncia de Garriga, però assegura que ja porta 2 mesos escalfant a la banda i que s'està cansant d'esperar.

Arnau Garcia de la CUP de Vilanova i la Geltrú



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris