Ad Code

Responsive Advertisement

Set roombes gegants netejaran els carrers de Vilanova


A partir de l'1 de juny canviarà la neteja viària a Vilanova i la Geltrú.


Roombes gegants netejaran Vilanova i la Geltrú


L'Ajuntament internalitza la gestió i canvia el model, implantant un servei molt més mecanitzat, per millorar l'eficiència i l'abast.

Els preparatius per la posada en marxa estan força avançats, tot i que els problemes a escala mundial en el subministrament de robots farà que la implantació del nou sistema no estigui operatiu al 100% fins al setembre.

"En el fons ja va bé, perquè a l'estiu s'omple tot de sorra i començar ara seria una pèrdua de temps", ha declarat l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Olga Arnau, que avui ha visitat la nova nau que serà la base del servei de neteja.


Neteja viària de la Rambla Principal de Vilanova i la Geltrú



La regidora d'Espai Públic, Marta Jofra, també ha destacat la millora que suposarà per la ciutat la robotització de la gestió. "Venim d'un model que ha quedat obsolet perquè fem molta neteja manual, i això és poc eficient" afirma la regidora, "incorporarem diferents màquines automàtiques, que anirem posant al servei progressivament, a mesura que arribin".

A través de l'app Millorem VNG tothom podrà saber per quin carrer es troben aquests robots netejadors i així poder-los evitar si es circula en cotxe.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris