Ad Code

Responsive Advertisement

A ella li agrada la benzina - Diàlegs x VNG


Un auditori ple a vesar ha donat el tret de sortida al cicle de conferències relacionades amb el tipus de ciutat que volem.



Aquest vespre el sr Yanky ha exposat la tipologia d'oci i de mobilitat per la que aposta una part de la ciutadania que està vivint un procés de dol amb les places d'aparcament i un clar síndrome d'abstinència del Diòxid de carboni.

Destaca que "tots els weekens ella surt a vacil·lar" perquè "no es perd ni un party de marquesina" i "janguea amb carros, motors i limusines".

Per altre banda, amb un discurs gens masclista, ni misogin ni pedòfil, no ha deixat de repetir que a "ella li agrada la benzina", i "Dóna'm més gasolina". Acabant especificant que aquest discurs "va (dirigit) per a les gates de tots colors, per les grans, i per les menors, per les que són més guineus que els caçadors, i per les dones que no apaguen els motors".




El proper diàleg per Vilanova serà amb el sr. Humungus

Vingut expressament des d'Austràlia, lord Humungus serà el protagonista de la propera conferència que es celebrarà el 7 de juny a les 20'00h.

Diàlegs x VNG amb lord Humungus



Segueix l'actualitat dels Diàlegs X VNG a les nostres xarxes socials!


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris