Ad Code

Responsive Advertisement

Tres activistes climàtics s'enganxen a la font de la plaça Miró


Les accions contra obres d'art per denunciar l'emergència climàtica arriben a Vilanova i la Geltrú


Activistes pel clima al monument de la plaça Miró de Vilanova i la Geltrú




Tres militants d'un col·lectiu ecologista han tacat amb xató les cares de la font de la plaça Miró, i s'hi han enganxat amb cola d'impacte. També hi han desplegat una pancarta amb el missatge "Amb +2.5° no hi haurà aigua", en referència a la pujada de temperatures prevista per l'ONU.

En un comunicat, el col·lectiu ha assenyalat que han volgut protestar pel fet que la pujada de la temperatura mundial causarà un clima inestable i greus conseqüències en tot el planeta. I ho han fet en aquest moment perquè és una de les diverses fonts promogudes per la societat d'aigües Samà, Raventós i Cia, fundada per Salvador Samà al 1861 per abastir d'aigua la ciutat..


Els nostres dirigents polítics s'asseuen per vint-i-setena vegada en una taula per fer-se fotos i tornar als seus països a no dur a terme cap mesura real a favor del clima.


Un portaveu de la regidoria de Patrimoni Cultural ha mostrat certa simpatia cap a aquesta acció perquè, citem textualment, "aquest monument és horrorós i no trobàvem cap excusa per enderrocar-lo."

De fet, a hores d'ara la policia encara no ha procedit a desenganxar als activistes ja que l'ajuntament està estudiant la manera de desenganxar la font i que se l'enduguin posada.

Mentre això es resol judicialment, els activistes han hagut de demanar un magret i unes patates panaderes a un conegut local de la plaça.

Des de la redacció folla estem pendents del comunicat del PSC.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris