Ad Code

Responsive Advertisement

Portals dimensionals i les comparses de Vilanova: nova senyalització de la DGT


El dr. Emmett Brown valora positivament podem comptar amb algunes vies per a la realització segura de salts temporals.


Delorean amb la nova senyalització de la DGTLa DGT i Transports treballen en un Reial Decret que actualitza part de la senyalització ja coneguda, n'introdueix de nova i en recorda la jerarquia. Que en aquest sentit, l'esborrany estableix que primer caldrà obeir els senyals i ordres dels agents de circulació.


La nova senyalització de Trànsit que arriba al 2023


SENYAL P-35. Perill per cotxes flirtejant.

Senyal P-35 de la DGT

Mostra dos cotxes que es creuaran i que alerta del "perill per la proximitat d'un tram on es produeixen diferents moviments de canvi de carril per part dels vehicles, creuant-se les seves trajectòries i augmentant per això el risc que es produeixin col·lisions".
Aquesta senyalització ha estat inspirada amb la nova ronda Ibèrica de Vilanova i la Geltrú.


SENYAL P33. Salts quàntics, dimensionals i/o temporals.

Senyal P-33 de la DGT

Perill per la proximitat d'un tram en què freqüentment la circulació es veu dificultada pels salts de vehicles cap a altres dimensions o realitats espacio- temporals, o per salts de vehicles d'altres realitats a la nostra.

Doc i Marty McFly

La Tardis del Doctor Who al carrer Lepant de Vilanova i la Geltrú
SENYAL R-118. Patinets elèctrics desenxufats.

Senyal P-118 de la DGT

Té a veure amb la nova mobilitat que ha arribat a les ciutats i, en concret, fa referència a la prohibició d'aquests a circular amb l'endoll deslligat.


SENYAL P-21.  Arribo tard a l'oficina!

Senyal P-21 de la DGT

Aquesta té molt a veure amb els nous temps socials i les presses del món contemporani. Aquesta es trobarà en zones d'oficines i fa referència a la perillositat pel creuament de persones que arriben tard a treballar.


SENYAL P-21b. Creuament indiscriminat d'avis i àvies.

Senyal P-21b de la DGT

Perill per la proximitat d'un lloc on sovint la via pot ser travessada per jubilats que no miren i creuen el carrer en diagonal.


SEÑAL R-120. Les comparses de Vilanova.

Senyal R-120 de la DGT


Concretament el diumenge de Carnaval, aquesta senyalització indica que queda totalment prohibit llençar caramels als vehicles que circulin per la via senyalitzada amb aquesta senyal.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris