Pàgines

Passa al contingut principal

Portals dimensionals i les comparses de Vilanova: nova senyalització de la DGT


El dr. Emmett Brown valora positivament podem comptar amb algunes vies per a la realització segura de salts temporals.


Delorean amb la nova senyalització de la DGTLa DGT i Transports treballen en un Reial Decret que actualitza part de la senyalització ja coneguda, n'introdueix de nova i en recorda la jerarquia. Que en aquest sentit, l'esborrany estableix que primer caldrà obeir els senyals i ordres dels agents de circulació.


La nova senyalització de Trànsit que arriba al 2023


SENYAL P-35. Perill per cotxes flirtejant.

Senyal P-35 de la DGT

Mostra dos cotxes que es creuaran i que alerta del "perill per la proximitat d'un tram on es produeixen diferents moviments de canvi de carril per part dels vehicles, creuant-se les seves trajectòries i augmentant per això el risc que es produeixin col·lisions".
Aquesta senyalització ha estat inspirada amb la nova ronda Ibèrica de Vilanova i la Geltrú.


SENYAL P33. Salts quàntics, dimensionals i/o temporals.

Senyal P-33 de la DGT

Perill per la proximitat d'un tram en què freqüentment la circulació es veu dificultada pels salts de vehicles cap a altres dimensions o realitats espacio- temporals, o per salts de vehicles d'altres realitats a la nostra.

Doc i Marty McFly

La Tardis del Doctor Who al carrer Lepant de Vilanova i la Geltrú
SENYAL R-118. Patinets elèctrics desenxufats.

Senyal P-118 de la DGT

Té a veure amb la nova mobilitat que ha arribat a les ciutats i, en concret, fa referència a la prohibició d'aquests a circular amb l'endoll deslligat.


SENYAL P-21.  Arribo tard a l'oficina!

Senyal P-21 de la DGT

Aquesta té molt a veure amb els nous temps socials i les presses del món contemporani. Aquesta es trobarà en zones d'oficines i fa referència a la perillositat pel creuament de persones que arriben tard a treballar.


SENYAL P-21b. Creuament indiscriminat d'avis i àvies.

Senyal P-21b de la DGT

Perill per la proximitat d'un lloc on sovint la via pot ser travessada per jubilats que no miren i creuen el carrer en diagonal.


SEÑAL R-120. Les comparses de Vilanova.

Senyal R-120 de la DGT


Concretament el diumenge de Carnaval, aquesta senyalització indica que queda totalment prohibit llençar caramels als vehicles que circulin per la via senyalitzada amb aquesta senyal.