Ad Code

Responsive Advertisement

Vilanova es queda sense aparcaments


Durant les properes setmanes els bicitalibans expandiran la seva xarxa tot privant del dret d'aparcar a la resta de poblaciĆ³.







La rambla SamĆ  perdrĆ  les Ćŗltimes places d'aparcament que encara resistien en el seu tram final. La setmana que ve comenƧaran les obres per finalitzar el carril bici que completarĆ  la connexiĆ³ en l'eix nord/sud entre la ronda IbĆØrica i el front marĆ­tim. I per acabar-ho de rematar, la rambla Pirelli passarĆ  a tenir un Ćŗnic sentit de circulaciĆ³ de baixada (Ć©s a dir, en direcciĆ³ a mar).

A mĆ©s a mĆ©s la setmana vinent ja no es podrĆ  aparcar tampoc a la Ronda IbĆØrica, des de la rotonda de la carretera BV-2115 i fins a la rambla de Sant Jordi. Aquesta via recuperarĆ  els dos carrils que havia perdut durant la Covid19 i que, desprĆ©s de mesos d'exhaustiva cerca, el regidor Antoni Palacios ha trobat als afores de la ciutat.

Amb aquestes dues obres l'ajuntament pretĆ©n dificultar encara mĆ©s l'aparcament de vehicles a la via pĆŗblica. Els ciutadans que paguen l'impost de circulaciĆ³ exigeixen el seu dret a anar a comprar el pa amb cotxe i a poder-lo aparcar arreu, i anuncien mobilitzacions en els propers dies.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris