Vilanova es queda sense aparcaments


Durant les properes setmanes els bicitalibans expandiran la seva xarxa tot privant del dret d'aparcar a la resta de població.La rambla Samà perdrà les últimes places d'aparcament que encara resistien en el seu tram final. La setmana que ve començaran les obres per finalitzar el carril bici que completarà la connexió en l'eix nord/sud entre la ronda Ibèrica i el front marítim. I per acabar-ho de rematar, la rambla Pirelli passarà a tenir un únic sentit de circulació de baixada (és a dir, en direcció a mar).

A més a més la setmana vinent ja no es podrà aparcar tampoc a la Ronda Ibèrica, des de la rotonda de la carretera BV-2115 i fins a la rambla de Sant Jordi. Aquesta via recuperarà els dos carrils que havia perdut durant la Covid19 i que, després de mesos d'exhaustiva cerca, el regidor Antoni Palacios ha trobat als afores de la ciutat.

Amb aquestes dues obres l'ajuntament pretén dificultar encara més l'aparcament de vehicles a la via pública. Els ciutadans que paguen l'impost de circulació exigeixen el seu dret a anar a comprar el pa amb cotxe i a poder-lo aparcar arreu, i anuncien mobilitzacions en els propers dies.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris