Ad Code

Responsive Advertisement

Juan Luis Ruiz s'imposa contra tot pronòstic com a candidat del PSC a l'alcaldia


Ahir a la tarda va ser proclamat cap de llista a les eleccions municipals del 2023.



Juan Luis Ruiz serà cap de llista a les municipals 2023


El polític vilanoví Juan Luis Ruiz Lopez va ser proclamat ahir guanyador de les primàries per encapçalar la llista del PSC, segons va anunciar ell mateix a les xarxes socials.

Ruiz Lopez, nascut a Vilanova i la Geltrú el 1975, ha estat el guanyador contra tot pronòstic, ja que no figurava en les apostes d'enguany, malgrat que des del 1995 és un ferm candidat a l'alcaldia.

Ha estat regidor al govern i a l'oposició des fa més de 25 anys. A partir del 1999 amb responsabilitats de govern, i la legislatura passada va arribar a ser alcalde accidental.


Les del 2023 seran les terceres eleccions en les quals es presenta com a alcaldable


L'octubre del 2014 va ser escollit cap de llista del PSC de Vilanova i la Geltrú en un procés de primàries obertes a la ciutadania, on va haver de lluitar aferrissadament contra la Teresa Llorens i la seva recepta de picapollo.


A la tercera va la vençuda!


"Vull agrair la confiança feta per part de la militància per creure en un projecte de ciutat clar basat en el diàleg i la suma amb el conjunt de la ciutadania", ha declarat en Juan Luís, afegint que "una nova etapa a Vilanova i la Geltrú és possible i estic convençut que els i les socialistes som els únics capaços de fer-ho realitat".



Les reaccions a la candidatura d'en Juan Luís com a cap de llista a les municipals del 2023 no s'han fet esperar


"Endavant" ha sentenciat Miquel Iceta.




"Enhorabuena [...]" ha tuitejat el pacifista impulsor de la Plataforma pel Benestar de Vilanova i la Geltrú.





Les associacions veïnals de Mas Roquer i Molí de Vent han sigut les primeres en fer els likes corresponents.


Restem pendents del comunicat a Eix Diari, l'article d'opinió de Xavier Canalís al seu blog sobre Vilanova, i la notícia de Jordi Nieto al diari on estigui treballant ara.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris