Ad Code

Responsive Advertisement

'No el facis esperar fins als 73 anys', nova campanya del PSC


La delegació vilanovina dels socialistes encara les municipals del 2023.


Campanya del PSC Vilanova per les eleccions municipals de 2023



Ahir es va celebrar la primera assemblea socialista del nou curs polític i aquesta, a diferència de les dels últims 3 anys, es va enfocar en les eleccions municipals del maig de 2023.

Des del PSC de Vilanova i la Geltrú han iniciat una recollida d'avals a fi de designar el candidat/a socialista a l'alcaldia de la ciutat. A l'espera dels resultats d'aquestes primàries però suposant que les guanyarà en Juan Luis Ruiiz, veient també que la campanya #ElPoderDeLaRosa no ha tingut éxit, i que el que li ha passat a Carles III d'Anglaterra és un autèntic maldecap, el partit polític de la plaça Peixateria ha engegat una campanya per cercar simpatitzants.


'No el facis esperar fins als 73 anys', #JuanluAlcalde


La iniciativa cerca la part més emotiva de l'alcaldable, intentant que la ciutadania empatitzi amb el dolor que viu al veure que la promesa que li va fer a la seva mare no es fa realitat. Per altre banda també posa damunt de la taula les dificultats de governar pel teu poble a partir dels 70 (com al Rei Carles III d'Anglaterra), i raona que quan abans sigui alcalde més aviat deixarà el ple municipal. 




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris