Ad Code

Responsive Advertisement

Jordi Medina construirà el supermercat de la Collada ell mateix


"No acabaré la legislatura sense haver aixecat aquest edifici" ha assegurat



Jordi Medina construirà el supermercat de la Collada- Sis Camins de Vilanova i la Geltrú


La demanda d’un supermercat a la Collada és històrica però fins l'arribada del regidor a govern encara ningú hi havia cregut fermament. A finals de gener del 2021  es va presentat als veïns el projecte del nou supermercat amb els metres de superfície, la base de projecte arquitectònic, la distribució dels diferents àmbits i serveis del supermercat, la reserva d’aparcament i la viabilitat econòmica d’aquest equipament pel barri i per la ciutat.

Des de l’inici de mandat va ser una prioritat del govern presidit per Esquerra Republicana dotar de serveis als barris i apostar per una major qualitat de vida al seu veïnat. Però les coses no van anar com estaven previstes: 
Un any després el mateix regidor explicava tant al ple municipal com en els mitjans locals que les diferents empreses vinculaven l'obertura a l'ampliació dels horaris comercials.
Però uns mesos més tard, ja amb Vilanova i la Geltrú declarada zona de gran afluència turística (ZGAT), a efectes d'horaris comercials, ens trobem que els supermercats amb els que s'ha contactat diuen que només volen obrir-lo si poden comprar el terreny, o si l'edifici ja està construït i en paguen un lloguer.


Ja que en les licitacions obertes ningú s'hi ha presentat, i ja que la petjada republicana consisteix en més serveis, més equilibri social, més benestar entre la ciutadania, més proximitat i més qualitat de vida pel veïnat, el sr Jordi Medina ha agafat les regnes i ha decidit construir-lo ell mateix, amb les seves pròpies mans.


Aquest era un objectiu del govern, i jo no marxaré sense haver donat un supermercat a la gent de la Collada!


Aquesta setmana ha començat els dibuixos dels planells i a inicis d'octubre ja té intenció de posar la primera pedra.

Si passeu per l'avinguda Rocacrespa ja el podreu trobar instal·lat allà en una tenda de campanya i dibuixant amb una aixada damunt del terreny.


Jordi Medina construirà un supermercat a la Collada



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris