Jordi Medina construirà el supermercat de la Collada ell mateix


"No acabaré la legislatura sense haver aixecat aquest edifici" ha assegurat



Jordi Medina construirà el supermercat de la Collada- Sis Camins de Vilanova i la Geltrú


La demanda d’un supermercat a la Collada és històrica però fins l'arribada del regidor a govern encara ningú hi havia cregut fermament. A finals de gener del 2021  es va presentat als veïns el projecte del nou supermercat amb els metres de superfície, la base de projecte arquitectònic, la distribució dels diferents àmbits i serveis del supermercat, la reserva d’aparcament i la viabilitat econòmica d’aquest equipament pel barri i per la ciutat.

Des de l’inici de mandat va ser una prioritat del govern presidit per Esquerra Republicana dotar de serveis als barris i apostar per una major qualitat de vida al seu veïnat. Però les coses no van anar com estaven previstes: 
Un any després el mateix regidor explicava tant al ple municipal com en els mitjans locals que les diferents empreses vinculaven l'obertura a l'ampliació dels horaris comercials.
Però uns mesos més tard, ja amb Vilanova i la Geltrú declarada zona de gran afluència turística (ZGAT), a efectes d'horaris comercials, ens trobem que els supermercats amb els que s'ha contactat diuen que només volen obrir-lo si poden comprar el terreny, o si l'edifici ja està construït i en paguen un lloguer.


Ja que en les licitacions obertes ningú s'hi ha presentat, i ja que la petjada republicana consisteix en més serveis, més equilibri social, més benestar entre la ciutadania, més proximitat i més qualitat de vida pel veïnat, el sr Jordi Medina ha agafat les regnes i ha decidit construir-lo ell mateix, amb les seves pròpies mans.


Aquest era un objectiu del govern, i jo no marxaré sense haver donat un supermercat a la gent de la Collada!


Aquesta setmana ha començat els dibuixos dels planells i a inicis d'octubre ja té intenció de posar la primera pedra.

Si passeu per l'avinguda Rocacrespa ja el podreu trobar instal·lat allà en una tenda de campanya i dibuixant amb una aixada damunt del terreny.


Jordi Medina construirà un supermercat a la Collada



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris