Ad Code

Responsive Advertisement

El govern proposa transformar les escoles en internats per facilitar la conciliació


El conceller d'educació planteja que els infants hi visquin des de l'1 de setembre fins al 31 de juliol.


Escola internat



Amb el debat sobre la conciliació damunt de la taula, el sr Cambray ha proposat aquest dijous l'obertura d'escoles internats durant 11 mesos perquè les famílies hi puguin deixar els seus fills durant més temps mentre els pares treballen.

"Estar amb els nostres fills és el millor del món, i no sempre ho tenim fàcil. Per això proposem la creació d'internats on els infants puguin residir-hi, i així alliberar-los per exemple d'haver de sopar tard perquè els pares encara no han plegat de treballar", ha afirmat el conseller, que ha destacat que això seria "per a qui ho necessiti, quan ho necessiti i com cada família decideixi".

Aquesta opció aniria enfocada a garantir la conciliació laboral i familiar dels pares i mares, i a l'hora garantir els drets dels infants: amb una inflació en augment, uns salaris gens adaptats al nivell de vida, i una regulació nula del preu dels lloguers, aquesta mesura facilitaria la pluriocupabilitat dels adults i que no necesitessin uns habitatges de més de 40 metres quadrats, ja que els fills estarien vivint als internats des de l'1 de setembre fins al 31 de juliol.

La mesura també contemplaria casals i colonies en el mes d'agost.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris