Ad Code

Responsive Advertisement

El govern proposa no apujar els impostos perquè «amb la pujada del 2022 ja fem»

 

En proper Ple extraordinari el consistori debatrà el projecte per congelar els preus dels tributs municipals per l'any vinent.


El govern no apujarà els impostos municipals a Vilanova i la Geltrú


La regidora d'Economia i Hisenda, Conxi Martínez, va avançar a les associacions veïnals i a les entitats econòmiques de la ciutat que l'impost de vehicles de tracció mecànica, la taxa dels guals, taxa de recollida d'escombraries, l'impost sobre activitats econòmiques i l'impost sobre construccions, instal·lacions i obres es mantindran com aquest any.


Amb la pujada de la brossa del 20% del 2022 enguany ja podem anar tirant


L'any passat l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú va aprovar apujar un 20% el rebut de la recollida d'escombraries i un 10% el rebut de l'aigua, i també va apujar l'IBI per 22.000 habitatges. Sent la capital del Garraf la cinquena ciutat de Catalunya amb la quota de l'IBI més alt, i havent aplicat un augment de la taxa d'escombraries per un nou sistema de recollida que no s'ha implementat, la regidoria d'Economia i Hisenda creu que aquest 2023, any d'eleccions municipals, no cal apujar-los més perquè "ja podem anar fent".


A més a més la regidora va contextualitzar la proposta dient que "estem en un moment difícil, la inflació ha fet apujar tots els preus, i el preu de l'energia ha pujat molt", i no cal castigar més l'economia de les famílies incrementant la pressió tributària.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris