Ad Code

Responsive Advertisement

Glòria i Juanlu, hi haurà una segona oportunitat?


Allò que no va acabar de quallar al 2019 podria fer-ho al 2023.


Glòria Garcia del PDECat i Juan Luis Ruiz del PSC


En l'amor no tot és fàcil com ens ho pinten als contes de fades: a vegades hi ha patiment, i fins i tot la parella pot ser que trenqui la seva relació. Aquest és el cas d'aquesta parella vilanovina.

Al 2015 va iniciar la seva relació formal, que es va trencar 3 anys més tard degut a una infidelitat. I al 2019, quan tot apuntava a un retrobament, una tercera persona va torpedinar la reconciliació.

Però la setmana que ve se'ls tornarà a veure junt públicament, i això encoratja a nombroses parelles a creure en les segones oportunitats  dins d'una relació. Descobreix amb la Glòria i en Juanlu quines són les raons per fer-ho!



DialegsXVNG: Glòria Garcia a Diàlegs Per VNG


Motius per creure en les segones oportunitats


1. Es necessiten.

Ja ho han parlat i tots dos estan d'acord a intentar-ho de nou. Seran immenses les seves ganes de tornar a governar plegat. Per què esperar més temps per viure una nova legislatura junts?

2. Han acceptat el que va passar.

No serveix de res negar els errors, cal acceptar els fets i seguir endavant. El seu amor val més que tot allò dolent que els va separar en el passat!

3. S'han perdonat.

Perdonar no és fàcil, però és el més essencial perquè la reconciliació es produeixi. 

4. Han après dels errors.

La part positiva de cometre un error és saber què se sent i com es pateix; raons per les quals aquests no s'han de tornar a produir.
Aquest coneixement els fa més forts com a parella.

5. Han madurat

Gràcies a aquesta aturada i a aquest sotrac en la seva relació, individualment saben què volen i com poden ser millors treballant plegats.

6. L'amor és la seva font de motivació

Aquest serà a partir d'ara el seu motor: ja no establiran condicions, però sí "pactes" i nous compromisos, a més de noves metes i il·lusions compartides.

7. Sempre han volgut governar plegats

Aquest és el centre de tot: pensaven sempre l'un en l'altre, i per això van començar a parlar de nou i a sentir les papallones a la panxa. Es necessiten i saben què és compartir la casa gran; i per tot això han tornat.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris