Ad Code

Responsive Advertisement

Entren al Vida només per fer-se un selfie amb les lletres

 

En Johnny i la Selma, hypsters de Barcelona, cada any compren els abonaments al festival per poder omplir les xarxes socials amb fotos de postureig.


Photocall del Vida Festival de Vilanova i la Geltrú


El Vida és un festival de música que es celebra durant les festes de Sant Pere de Vilanova i la Geltrú.  És el festival de la gent guapa que durant uns dies expulsen els quillos de la zona de barbacoes de la Masia d'en Cabanyes per portar-hi música en directe, cinema, handcraft, il·lustració i gastronomia. 

Però dels milers d'espectadors d'aquesta experiència sensorial la meitat asseguren no conèixer el cartell ni haver visitat mai l'entorn on es celebra; i reconeixen que només hi assisteixen per poder-se fer fotos als diferents llocs habilitats per l'organització i així penjar-les a tots els seus perfils de les xarxes socials.



Aquest és el cas de la Selma i en Johnny, hypsters professionals, que inicien la seva ruta de guais d'estiu amb el Vida. «Aquest és el que dóna el tret de sortida a les fotos de postureig de l'estiu» explica ell, i de fet «és molt desagradable durant aquesta època de l'any assistir a altres trobades, festivals o cool meetings sense dur polseres de festivals, o que a les pròpies fotos s'hi vegin canells nus»

«Lo important d'aquest festival és poder immortalitzar el moment tot omplint les xarxes socials de bon rotllisme», continua en Johnny, «és igual on estiguis, qui estigui tocant, o amb qui t'abracis: El que importa de veritat és poder plasmar el millor somriure a la fotografia».

La Selma ens explica com a anècdota que fa tres anys va perdre la polsera en una trobada amb iot per la Costa Brava, i que va haver de comprar-la a algú altre per poder seguir amb la seva ruta estiuenca.


Polsera més gran


Enguany la polsera del Festival Vida ja és més gran, i de metall, per facilitar identificar-la a distància, i així poder creuar mirades de complicitat quan els portants es creuin amb algun igual per la rambla.

De cara a properes edicions sembla ser que es preveuria anar ampliant la seva grandària fins a convertir-la en penjoll. I així, en un futur proper, el públic del festival pugui lluir-les a l'estil M.A. Baracus.


Mr-T al Festival Vida de Vilanova i la Geltrú





Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris