Ad Code

Responsive Advertisement

Els Verds cediran castellers a la Colla Jove de Sitges perquè pugui participar al Concurs de Castells


Vilafranca tornarà així el favor de la Moixiganga.


Colla Jove de Sitges al Concurs de Castells de Tarragona



La Colla Jove de Castellers de Sitges ha anunciat aquest dissabte que no pot participar  a la XXVIII edició del Concurs de Castells de Tarragona, per al qual s'havien classificat, una renúncia que ha aixecat crítiques des de l'organització del certamen tarragoní. 


hi renuncien per la falta de membres disponibles [...] cosa que fa inviable dur a terme una actuació que vagi més enllà d'enlairar castells de set bàsics


El conflicte d’Ucraïna continua disparant el preu de l’energia. Més enllà de la llum, també s’enfilen de valent els preus dels carburants. I aquest setembre ja es veu com la mà de Putin també afecta a la cultura catalana, dificultant l'accés a les Moixigangues i encarint ara el preu dels castellers per falta de disponibilitat.


Sitges reclama que Vilafranca respongui al favor

Segons la Colla Jove de Sitges en els últims dies han sigut conscient de la falta de disponibilitat d'efectius, la qual cosa "fa inviable dur a terme una actuació que vagi més enllà d'enlairar castells de set bàsics". Per això, aquest divendres van prendre la decisió de suplicar a Vilafranca del Penedès el retorn del favor que els han fer durant la seva Festa major al cedir-los la seva Moixiganga.

Carles Mata i Cusiné, president dels castellers de Vilafranca, ha anunciat que «si Sitges demana ajuda, Vilafranca respondrà!». És per aquest motiu que durant aquesta setmana es reunirà amb el cap i sots-cap de colla per veure de qui poden prescindir, i així fer-los vestir de color vi.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris