Ad Code

Responsive Advertisement

La CUP comença el càsting per buscar representants pel ple municipal


La formació política assegura que amb els 3 últims representants se'ls hi va negar l'all-i-oli

Càsting de la CUP de Vilanova



Les inscripcions per al càsting de la representació de la CUP al ple ja estan obertes. La formació buscarà les millors ments antisistema arreu del municipi. Actualment el càsting està en fase d'inscripcions i en breu es convocaran les entrevistes presencials que s'espera que puguin ser multitudinàries.


Dimarts saltava la notícia de que la Marta Jofra deixa el govern per iniciar la seva carrera en solitari. I en Jaume Aliaga també. Així doncs, tot apuntaria a que les seves places quedatien vacants, i per tant podria recuperar-les de nou la Candidatura d'Unitat Popular.


El càsting per ser representats de la CUP a l'ajuntament de Vilanova i la Geltrú es farà en dues fases: Una primera, multitudinària, durants aquests propers dies, on l'Assemblea Permanent buscarà les millors candidatures. Algunes d'aquestes passaran a la segona fase en què, durant set dies, i amb diferents proves, professionals del món de l'antisistema, l'anticapitalisme, el comunisme, la massoneria, la vermellor i el separatisme decidiran quins d'aquests nous talents tenen prou potencial per convertir-se en un dels dos regidors que acompanyaran a l'Arnau Garcia en els propers plens municipals.




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris