Ad Code

Responsive Advertisement

Un pirata troba un tresor seguint el nou mapa de la pacificació del trànsit


"Esperava trobar-hi rom, però només hi ha monedes d'or antigues" es queixa el pirata Posidònia.


Mapa pacificació del trànsit de Vilanova i la Geltrú




Miquel Dalmau "el Posidònia", pirata jubilat des de fa 10 anys i resident a la Casa d'Ampara, ahir diumenge va trobar un tresor del segle XIV.

En Posidònia cada dia surt a passejar per la rambla i aprofita el cap de setmana per esmorzar xurros de Cal Trifón. Però ahir tenia un altre objectiu:
Després de rebre el planell de la pacificació del trànsit, amb les indicacions dels carrers tallats i dels canvis de sentit, va descobrir que darrere aquelles fletxes i línies discontínues s'hi amagava un codi de pirateria.


Pacificació del trànsit de Vilanova i la Geltrú



De manera que ahir diumenge va sortir a passejar carregat amb els estris necessaris per poder fer una bona incursió. Resseguint el carrer dels Caputxins amunt i avall va calcular l'inici del rastreig. I després de 20 minuts seguint les indicacions ocultes va trobar el punt on continuar sota terra. Uns 40 minuts més tard, desactivant trampes i paranys, la cambra del tresor es va obrir davant seu.

Malauradament només estava plena de monedes d'or del segle XIV, i no pas de rom, que era el seu gran desig. De manera que el va deixar tal i com estava, i es va dirigir cap al Trifón, com cada diumenge, on el seu petit tresor l'esperava.


Pirata a les costes de Vilanova i la Geltrú



Al córrer la notícia desenes de geocatchers han sortit al carrer per trobar aquesta fortuna que podria estar valorada en mes de 50 milions d'euros.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris