Un pirata troba un tresor seguint el nou mapa de la pacificació del trànsit


"Esperava trobar-hi rom, però només hi ha monedes d'or antigues" es queixa el pirata Posidònia.


Mapa pacificació del trànsit de Vilanova i la Geltrú
Miquel Dalmau "el Posidònia", pirata jubilat des de fa 10 anys i resident a la Casa d'Ampara, ahir diumenge va trobar un tresor del segle XIV.

En Posidònia cada dia surt a passejar per la rambla i aprofita el cap de setmana per esmorzar xurros de Cal Trifón. Però ahir tenia un altre objectiu:
Després de rebre el planell de la pacificació del trànsit, amb les indicacions dels carrers tallats i dels canvis de sentit, va descobrir que darrere aquelles fletxes i línies discontínues s'hi amagava un codi de pirateria.


Pacificació del trànsit de Vilanova i la GeltrúDe manera que ahir diumenge va sortir a passejar carregat amb els estris necessaris per poder fer una bona incursió. Resseguint el carrer dels Caputxins amunt i avall va calcular l'inici del rastreig. I després de 20 minuts seguint les indicacions ocultes va trobar el punt on continuar sota terra. Uns 40 minuts més tard, desactivant trampes i paranys, la cambra del tresor es va obrir davant seu.

Malauradament només estava plena de monedes d'or del segle XIV, i no pas de rom, que era el seu gran desig. De manera que el va deixar tal i com estava, i es va dirigir cap al Trifón, com cada diumenge, on el seu petit tresor l'esperava.


Pirata a les costes de Vilanova i la GeltrúAl córrer la notícia desenes de geocatchers han sortit al carrer per trobar aquesta fortuna que podria estar valorada en mes de 50 milions d'euros.Cap comentari

Amb la tecnologia de Blogger.