Ad Code

Responsive Advertisement

Antoni Palacios arreglarà el conflicte de la ronda amb un matrimoni concertat

 

El casament forçat entre un hereu dels Camins Escolars i una pubilla del Molí de Vent és la solució que proposa aquest regidor per apaivagar els ànims davant els temes de la mobilitat urbana.


Casament Ronda Ibèrica de Vilanova i la Geltrú



«Ja hi tornem a ser? És que no foto res bé!» exclamava avui al matí el regidor de mobilitat en veure que les obres que s'han tornat a fer a la Ronda Ibèrica tampoc agraden a ningú.


Em tenen mania, Blanca. Què he de fer?


Després de dos anys amb un carril en dos sentits, des d'aquest octubre la ronda Ibèrica de Vilanova ha recuperat els dos carrils de circulació per cada sentit. Però ha perdut l'essència del que havia arribat a ser, sense tornar al que havia sigut, de manera que els lobbies de la bicicleta i el dels cotxes han tornat a aixecar la seva veu.

Per una banda, vianants i col·lectius com Camins Escolars es queixen de la supressió de passos de vianants, tal i com explicàvem a la notícia d'ahir, «30 anys sense poder creuar la ronda Ibèrica»; i per l'altre banda, els conductors es queixen de tenir fins a tres canvis de velocitat i de la confusió que genera la pintura.


«No sé interpretar bé la senyalització horitzontal», lamenta un veí que si que ha sigut capaç d'interpretar l'examen tipus test de la prova teòrica de conducció.


Per la seva banda, per acabar de posar més llenya al foc, el partit dels socialistes vol denunciar l'ajuntament per no haver pintat correctament la línia del mig d'aquesta via de circulació.


Matrimoni concertat entre ecologistes i addictes al CO2

Per apaivagar els ànims i assolir un urbanisme consensuat, el regidor Antoni Palacios ha proposat una unió matrimonial "arreglada" entre els dos clans antagònics: els Camins Escolars i l'Associació Veïnal del Molí de Vent.

Palacios preveu que aquesta unió preservi l'ordre econòmic i social, i creï estabilitat entre les dues parts oposades. Aquest migdia ha lliurat una carta amb la proposta als ancians de les dues tribus perquè donin una resposta immediata abans de dur la ciutat a la ruïna.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris