Ad Code

Responsive Advertisement

El PSC denunciarà l'ajuntament per no haver pintat correctament la línia del mig de la ronda Ibèrica


Segons apunten els primers estudis, el carril esquerra seria 0,2 cm més ample que el dret.


Des del PSC demanaran una auditoria externa per tal d'esbrinar l'amplada real de la línia discontínua.Pintant la Ronda Iberica de Vilanova i la GeltrúSegons ha informat l'Ajuntament de Vilanova, s'està recuperant un carril de circulació en tots dos sentits de la ronda Iberica tot suprimint el cordó d'aparcament habilitat durant la pandèmia. 

En breu ja no es podrà aparcar des de la rotonda de la ronda amb la carretera BV-2115 i fins a la rambla de Sant Jordi. Dit d'una altre manera: ja no es podrà aparcar des de la rotonda de Los Caballitos, la pasada los juzgados que va pal pantano, fins a la rotonda dels mossos d'esquadra.

La Brigada municipal ha procedit a esborrar la pintura dels aparcaments i ha començat a pintar la línia de separació entre ambdós carrils del mateix sentit de circulació. Però segons pintors experts consultats pel PSC, sembla ser que la línia no està al mig exacte i a més a més té una amplada superior a l'estàndard. 

És per això que des del PSC demanaran una auditoria externa per tal d'esbrinar el mig exacte de la calçada i portaran el tema a l'oficina antifrau perquè valorin els fets.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris