Ad Code

Responsive Advertisement

El govern oferirà beguda i queviures als conductors atrapats al centre de Vilanova

 

10 Santbernats estaran preparats a les dependències municipals per socórrer conductors si les temperatures baixen massa.


Blanca Albà donant suport al projecte de pacificació del centre de Vilanova i la Geltrú



Aquest cap de setmana es farà efectiu la totalitat dels canvis de senyalització del Projecte de Pacificació del centre de Vilanova i la Geltrú. Aquests canvis suposen un canvi massa complex per les persones addictes al CO2, ja que un total de 40 carrers canviaran de sentit i a més a més, es restringirà el pas dels vehicles en un total de 21 cruïlles.



Es tornaran a aixecar les antigues muralles de Vilanova per aconseguir pacificar el centre de la ciutat



L'àmbit del pla de pacificació on es produiran aquests canvis, de forma simultània, ocupa una superfície de 40.826,56 m². Aquesta àrea la delimiten els carrers de Tarragona (on hi havia la FISA), de Sant Magí i de l'Hospital al nord; carrer de la Unió, raval de la Pastera i els nuclis antic i nou de la Geltrú a l'est; la carretera general al sud, i la rambla de Salvador Samà i carrer del Pare Garí a l'oest.

Els canvis afecten principalment els dos nuclis antics: el de Vilanova i el de la Geltrú; la part alta de l'Eixample Gumà i el sector sud de la Geltrú, entre la rambla de l'Exposició i el carrer de Bonaire.


Un pirata troba un tresor seguint el nou mapa de la pacificació del trànsit de Vilanova i la Geltrú

Un pirata troba un tresor seguint el nou mapa de la pacificació del trànsit




Es preveuen embussos pitjors que als autos de xoc de la fira

Davant la previsió d'un cap de setmana carregat de retencions al centre de la ciutat, que es pot allargar fins a mitjans de la setmana que ve, el govern municipal desplegarà un seguit d'agents cívics que mitigaran la fatiga i nerviosisme dels conductors. 

Aquest grup de persones voluntàries donaran aigua, fruita i altres queviures als desmoralitzats conductors. L'equip liderat per Blanca Albà i Antonio Palacios recorreran els carrers al crit de «cacauets, tramussos, pipes... plàtans, pomes o mandarines...» oferint també conversa i frases esperançadores i motivacionals a qui mostri signes evidents de decaïment.


i 10 gossos santbernat s'afegiran a aquest equip per socòrrer conductors en el supòsit d'una baixada extrema de temperatures.


El Servei Meteorològic de Catalunya ha actualitzat els avisos de situació meteorològica de perill per neu, vent, fred i estat de la mar. És per aquest motiu que les dotacions municipals contaran amb el suport de gossos socorristes que puguin oferir alcohol als ocupants de cotxes que quedin colgats de neu al bell mig del carrer Sant Pau.


L'ajuntament posarà fonts al llarg de l'avinguda Ibèrica per evitar deshidratacions en les retencions.

L'ajuntament posarà fonts al llarg de l'avinguda Ibèrica per evitar deshidratacions en les retencions.