Ad Code

Responsive Advertisement

L'exèrcit intervé a Vilanova després de trobar un contenidor buit i net


La Generalitat l'ha declarat bé cultural d'interès nacional.


Exèrcit al port de Vilanova i la Geltrú



Un grup d'experts treballa des d'aquest matí amb una troballa de valor incalculable per la humanitat al municipi de Vilanova i la Geltrú: Una espècie de contenidors de deixalles que es creia extingida, que tenien l'habilitat de no sobreeixir ni acumular brossa al seu voltant, ha aparegut en un carrer d'un dels barris perifèrics de la ciutat.

Al ser un giny del segle passat, grups d'arqueòlegs i antropòlegs han sigut convocats per poder-lo estudiar en un campament base organitzat per l'exèrcit al seu voltant. Al mateix temps no s'ha fet públic el lloc on es troba aquest contenidor per evitar que el veïnat proper no el sepulti de deixalles.

Exèrcit a la platja de Vilanova i la Geltrú


El contenidor pertany a un contracte de renda antiga


Experts en contractació pública senyalen que el motiu de les excel·lent condicions d'aquest contenidor i els seus voltants seria degut a que aquest podria pertànyer a un contracte de gestió de residus anterior a l'actual, i que per tant no estaria administrat per Valoriza.


Gestió de les escombraries a inicis del segle XIX



A hores d'ara tres furgonetes socialistes carregades de brutícia estan recorrent Vilanova i la Geltrú per poder localitzar aquest artefacte, soterrar-lo a escombraries i per poder-ne fer fotografies.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris