Ad Code

Responsive Advertisement

'Un petardu i adéu', la nova mesura contra el caos circulatori a la Festa Major


La comissió de protocol promourà exhibicions de curta durada a les cercaviles de la Festa Major.

Vot del poble de Vilanova i la Geltrú




A partir del 4 d'agost del 2023 la rambla principal passarà a ser una zona d'exhibició de curta durada durant totes les cercaviles de Festa Major. 

Per tal d'incentivar el moviment de balls i entremesos, els primers 5 minuts d'exhibició seran gratuïts i l'estada màxima permesa serà de 10 minuts. L'objectiu d'aquest sistema d'exhibició regulat de curta durada serà afavorir la circulació a les cercaviles per tal de que les persones espectadores puguin gaudir-ho.


Aquesta setmana l'Ajuntament ha informat al veïnat, a les entitats i als establiments del sector.


Reaccions contràries a la regulació de les cercaviles 


Indignats amb aquest nou sistema d'exhibició regulat, conegut com a "Un petardo i adéu", els diables van protagonitzar ahir un marxa lenta durant la cercavila del Vot del Poble. 
Tot reivindicant el seu dret històric a fer el que els hi surt del ceptrot, la colla de diables van contravenir la pabordia amb l'anul·lació de l'exhibició de balls parlats, i van decidir cremar totes les carretilles en una cercavila escurçada degut a la pluja, provocant retencions de balls i entremesos que van arribar a superar els 90 minuts.





Degut a això no es va poder renovar el Vot del Poble a temps. Restarem atents, durant els propers 15 dies, a la reacció de la Mare de Déu.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris