Ad Code

Responsive Advertisement

Ajornen la festa major per poder celebrar els aniversaris dels diferents balls i entremesos


La festivitat de la Mare de Déu de les Neus passarà a celebrar-se a finals d'agost.


Festa Major de Vilanova i la Geltrú


Cada any són més els aniversari a celebrar dels diferents balls, entremesos i figures de la festa major de Vilanova i la Geltrú. Per evitar dilatar massa la festa més enllà del 5 d'agost i la seva vigília, la pabordia ha decidit aplaçar-la uns quinze dies.

D'aquesta manera a inicis d'agost tothom qui tingui un aniversari a celebrar podrà fer-ho sense deslluir la Festa Major, i la celebració de la Mare de Déu de les Neus tindrà la seva pròpia efemèride en solitari.


La gent de Sitges valora positivament el canvi per no coincidir amb la festa del Vinyet, també el 5 d'agost.


La data de la celebració de la Festa major de Vilanova i la Geltrú quedarà fixada al cap de setmana següent al 15 d'agost, ja que era l'únic període de l'any on a la ciutat no s'hi celebrava res.

Aquests canvis es duran a terme a partir del 2023 pendents de que no hi hagi cap esclafit fins aleshores, ja que seria senyal de desacord per part de la patrona de la ciutat.



Nou format de les matinades per no molestar al veïnat

Durant la Festa Major de Vilanova i la Geltrú, per evitar molestar als nouvinguts i facilitar-los el son, els grups de grallers deixaran les gralles i tabals per altres instruments menys estridents

Canvi en el format de les matinades de Festa Major de Vilanova i la Geltrú
Share

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris