Ad Code

Responsive Advertisement

Les 10 millors idees per a disfresses que triomfaran aquest Carnaval 2024

Algunes propostes per disfressar-te al Carnaval de Vilanova i la Geltrú, basades en l'actualitat vilanovina de l'últim any.

Algunes propostes per disfressar-te al Carnaval de Vilanova i la Geltrú, basades en l'actualitat vilanovina de l'últim any.



Tant si tens una festa de disfresses, com si vols gaudir al màxim del carnaval de Vilanova i la Geltrú amb un grup d'amics, aquí tens 10 idees per disfressar-te enguany, basades en l'actualitat vilanovina de l'últim any.


Escut de Vilanova

Si tenim una gamba com a decoració de Nadal, per què no disfressar-te d'escut de Vilanova i la Geltrú?

Aprofitant que l'escut de la ciutat ha sigut el guanyador en un concurs a Twitter, com a proposta més cutre de totes tenim aquesta.




A l'hora de disfressar-te d'Escut de Vilanova i la Geltrú assegura't de capturar l'essència distintiva d'aquest emblemàtic escut municipal. Pots optar per una vestimenta que incorpori els elements clau, com ara el castell i les ones marines, que simbolitzen la història i la ubicació costanera de la ciutat; o pots posar-te un fieltro blanc de dalt a baix amb l'escut imprès al damunt.


Picapedrer

Yabba dabba doo

Aquest any els Picapedres es converteixen en la disfressa imprescindible per a qualsevol festa de Carnaval, ja que guanyen popularitat amb l'expansió de la Pedrera Griffi, aprovada pel govern. Aprofita aquesta tendència per destacar-te amb una disfressa actualitzada i creativa inspirada en aquesta emblemàtica sèrie animada, que està en sintonia amb els temps i les últimes novetats de Vilanova i la Geltrú.
Vilanova, ciutat picapedrera més que marinera!






Porquet de Sant Antoni

La nova Peppa Pig

Deixa't captivar pel carisma del Porquet de Sant Antoni i converteix-te en el protagonista de la festa amb aquesta disfressa única. A Vilanova i la Geltrú, la figura del Porquet de Sant Antoni continua generant admiració entre el veïnat, i ara tens l'oportunitat perfecta per retre-li un emotiu homenatge. Eleva l'esperit festiu i gaudeix d'una experiència única amb aquesta elecció de disfressa plena de significat local.

Ah, i no t'oblidis dels testicles!




Carnestoltes 2023

Això si vols ensenyar cul

Ja que l'Enterro 2023 no va valorar l'Arrivo i el Carnestoltes de l'any passat encara segueix viu, suposadament per Amèrica Llatina, pots fer tu la crítica que no va rebre quan tocava.

Les opcions són variades, perquè va donar molt de joc, des de fer ús de la mateixa vestimenta fins a disfressar-te de factura sense cobrar. Imaginació al poder!





Ecologista detingut 

Inspira't en la multa de l'alcalde a l'entitat Custòdia Platges Garraf per netejar Ribes Roges.

Aquesta notícia del setembre passat va cridar l'atenció a Vilanova i la Geltrú, i ara tens l'oportunitat de portar aquest tema candent al Carnaval amb una vestimenta única. Despertant la curiositat i el diàleg, la teva disfressa es convertirà en un punt de conversa, oferint una perspectiva satírica sobre aquest error del govern local. 

L'outfit pot ser senzill: una bossa plena de plàstics i unes manilles. Però ja que t'hi poses, compra't un dessuadora d'alguna entitat ecologista i així col·labores amb la causa.



Juan Luis

No sé si n'ets conscient, però fa més de mig any que vivim en l'era juanluisiana. Per què no disfressar-te doncs d'alcalde?

Emula l'estil carismàtic de Juan Luis Ruiz, l'alcalde de Vilanova i la Geltrú, amb la teva disfressa inspirada en aquesta figura històrica de caire polític.  Captura l'essència de la seva personalitat i estil distintiu amb una vestimenta que reflecteixi la seva presència única als actes de la ciutat.

Juan Luis Ruiz, alcalde de Vilanova i la Geltrú


Malgrat haver passat per mans de "Cal Serra", la indumentària del sr Juan Luis Ruiz sempre és la mateixa: vambes blanques, texans, camisa blanca/blau cel i americana blau marí/ negra. I si no et convenç sempre et pots posar una dessuadora de 'Shakespeare & Company Paris', com la que duia a la Festa de l'Espigall.

Suggerència: si optes per la dessuadora, recorda agafar una talla menys com a mínim.





Iolanda Sánchez 

I amb l'era juanluisiana tenim el resorgir de la Iolanda Sánchez.

Explora la versatilitat d'una disfressa inspirada en aquesta regidora, representant no només la seva presència cronificada en la política local, sinó també els temes intemporals de com aguantar el pas dels anys, renéixer de les cendres o saber parlar sense dir res. Amb aquesta elecció de disfressa pots abraçar l'esperit de resiliència i la saviesa acumulada, creant una vestimenta que simbolitzi la força i l'atractiu de superar els obstacles.

No cal disfressar-se de zombie, que no celebrem Halloween; únicament cal que et fixis en la n.2, que l'ha clavat copiant l'outfit iolandil.


Iolanda Sánchez Alcaraz i Míriam Pérez Gonzalez, regidores d'En Comú Podem de Vilanova i la Geltrú



Regatista de la Copa Amèrica

Saps que gràcies a la Copa Amèrica, Vilanova i la Geltrú és coneguda arreu del món?

Descobreix l'aventura emocionant de disfressar-te com un autèntic regatista de la Copa Amèrica de Vilanova i la Geltrú, la ciutat que ha guanyat renom internacional gràcies a aquest prestigiós esdeveniment esportiu. Amb la teva disfressa meticulosament detallada, traslladaràs l'esperit marítim d'aquesta competició al Carnaval, captivant mirades i generant admiració a cada pas. Desperta la passió pel mar, la velocitat i l'aventura mentre mires per damunt de les espatlles a tothom amb qui et vagis creuant.


Disfressa't de regatista per rememorar aquesta bonica efemèride que va fer augmentar els avistaments OVNIS al Garraf.




Sant Felix

Enfotre's de Vilafranca sempre és la millor opció, i més quan ells mateixos es van generar la polèmica a la passada festa major.

I per últim, el millor dels millors: l'estampa de Sant Fèlix de la passada Festa Major de Vilafranca.
Només et cal una capa negra, un llibre, una branca de palmera i un casc cobert de flors.




Quants sant Fèlix veurem aquest Carnaval?


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris